Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezért ti szakítanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért ti szakítanátok a párotokkal? 24/L

Figyelt kérdés
Eggyütt vagyunk 3 éve és ezalatt a 3 év alatt a barátom anyja tönkre akarta tenni a kapcsolatunkat.Egyszer hárman ültünk a kanapén és ott jópofizott így drágám úgy drágám de amint kiment a barátom a mosdóba mát azt mondta nem kaparintom meg a fiát és a pénzét (na jó lehet hogy többet keres nálam de én is dolgozom)na erre felkaptam a vizet elmondtam a páromnak az anyja elketdett bőgni hogy ez nem igaz ő csak örül a boldogságunknak a párom nem tudott mit mondani senkinek nem hitt ebben az ügyben.fekhívott telefonon egyszer 2 millió forintot felajánlott csakhogy hagyjam el a fiát és még sorolhatnám az ilyeneket....Tegnap karácsonyi ünnepség volt áthívott mindenkit engem is mondta a párom menjünk át nem lessz semmi én mondtam neki rendben.Ültetési rend volt és milyen véletlen engem nem a párom mellé ültetett nem akartam vitázni mindenki elött.ha még akartam szólalni akkor a szavakba vágott levegőnek nézett ha én valakivel beszéltem csak úgy belvágott mintha nem is lennék jóformán azért hívott át hogy megalázzon.Miután minden vendég elment elegem lett éppen mentem be a konyhába ahol azt hallottam hogy a barátom osztja az anyját hogy miért viselkedett így velem erre ő azt mondta hogy egy ilyen utolsó r.i.b.a.n.c.a.l mint én nem is tudna máshogy viselkedni.bementem a konyhába nagyon ideges voltam megmondtam neki hogy ő egy utolsó r.i.b.a.n.c aki nem akarja hogy a fia boldog legyen erre ő pofonvágott nem kicsit elegem lett visszatértem mert már nagyon idegesített utána nekem rontott és megtépett!!!nem tudtam visszaütni erősebb nálam és még nem olyan öreg szóval nem kicsit tépett még!A barátom lefogta az anyját én kimenet sírva a barátom utánam jött és azt mondta legközelebb ne nevezzem így az anyját és ne üssek vissza neki és ne legyek tiszteletlen akármit mond.hazajöttem egyedül ti ezért szakitanátok ha ki se állt mellettem?

2021. dec. 26. 12:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%
Ez a pasi nem becsül téged semmire. Nem csak az anyjával van gond. Ahol nem kellünk, onnan távozunk minek kapaszkodol így beléjük?
2021. dec. 26. 12:27
 12/29 anonim ***** válasza:
49%

#7: Szerintem meg konkrétan kitalálta az egészet a film alapján...

Ha meg mégse, el kell fogadni a pénzt, aztán lelépni.

2021. dec. 26. 12:28
 13/29 anonim ***** válasza:
34%
Az a baj a mesével, hogy egyrészt unalmas a sztori, másrészt, ha ebből akarsz élni, akkor meg kellene tanulni magyarul (helyesírás, nyelvtan, tagolás…).
2021. dec. 26. 12:38
 14/29 anonim ***** válasza:
6%
És azt hogy kell elképzelni, amikor az egyik nő megtépi a másikat? A hajat meghúzza, vagy mi? :D
2021. dec. 26. 12:39
 15/29 anonim ***** válasza:
33%
Kamusztori... túltoltad, kerdező... 🤣🤣🤣
2021. dec. 26. 12:49
 16/29 anonim ***** válasza:
85%
Itt a remek alkalom elkérni a 2 milcsit a lelépésér.
2021. dec. 26. 13:03
 17/29 anonim ***** válasza:
73%

Otthagynám a büdös picsába!!!

Szemét család!!!

2021. dec. 26. 13:04
 18/29 anonim ***** válasza:
22%

Szakítanék..majd..

de előbb találkoznék még egyszer anyucival és megverném. Ha erősebb, lefújnám gázsprayvel és kitépném az összes haját. Vagy,hátulról elkapnám, megtépném, kicsikarnám az arcát..

elölről hasba rugnám, majd a térdemmel orrba. Ahogy a földre kerül, ott megtaposnám.

2021. dec. 26. 13:11
 19/29 anonim válasza:
46%
#18 nálad a kamu sztori elérte a célját. A lelki békédet elveszíted, inkább ne gyere fel. Ne vedd le a szemed a Krisztusról.
2021. dec. 26. 13:19
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell azzal foglalkozni, hogy mi történt a múltban!! Próbálj beszélni az anyósoddal, hogy nagyon szeretted a fiát és legyen béke köztettek!
2021. dec. 26. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!