Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét voltam a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét voltam a párommal, hogy ezt tettem vagy megérdemelte?

Figyelt kérdés
Színész,egyik nap szokatlan volt a viselkedése, miután éjszaka hazaért. Elkezdtünk beszélgetni, majd kibökte, hogy egyre jobban kezdi megszeretni az új kolléganőjét, akivel egy darabban fognak játszani. Kérdeztem, hogy mi a gond velem, min változtassak (6 éve vagyunk együtt). Azt mondta semmin, pont olyan vonzó vagyok a mai napig, mint mikor először meglátott. Reménykedtem benne, hogy ez egy pillanatnyi fellángolás, amit helyre fog tenni magában, nem dobja el a közös életünket miatta. Egy nap sokkal később ért haza, felment a csajhoz és szexeltek (ezt tőle tudom, utólag bevallott mindent). Nem volt akkora durranás, mint amit várt, már nem akar semmit tőle. Korábban azt mondtam, ha megcsal, akkor köztünk vége mindennek, ahogy belecsöppentem ebbe a helyzetbe, kicsit átértékeltem mindezt. Egy pillanatnyi hülyeségért nem dobnám el a kapcsolatunkat, főleg,hogy váltig állítja és látom is a viselkedésén, hogy bánja a dolgot. Mikor megtudtam a megcsalást, akkor nekem is elborult egy kicsit az agyam, regisztráltam Tinderre és kb. 40-50 jóképű pasit jobbra húztam, több mint 90%-kal lett match. Rám írtak többen, de senkinek sem írtam vissza, töröltem is 1 nap után a regisztrációmat, csak kíváncsi voltam, hogy mennyire lennék kapós,de megcsalni képtelen lettem volna. Egyik barátja megtalált, elmondta neki, hogy fenn vagyok. Párom szerint ő mindent elmondott nekem őszintén, én viszont aljas módon viselkedtem vele, főleg,hogy mindezt a barátjától kellett megtudnia.

2021. dec. 25. 14:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:
Átbeszéltük többször a történteket, engem akar, vágyik rám, és a csajjal nem volt jó a szex. Le kell zárnom magamban ezt, nem normális, hogy naponta eszembe jut, emésztem magam miatta, főleg úgy, hogy valamilyen szinten én is hibáztam a kialakult helyzetben.
2021. dec. 25. 16:28
 32/78 anonim ***** válasza:
98%
De ha jó lett volna a csajjal a szex, te repülsz, gyerekestől,még mindig nem érted.
2021. dec. 25. 16:33
 33/78 anonim ***** válasza:
96%
A kialakult helyzetben nem hibáztál,utólag,megalázott helyzetben,"törleszteni" akartál. Te megbocsájtottál,mellette maradsz. Fölösleges kikérni más/ok véleményét.
2021. dec. 25. 16:33
 34/78 anonim ***** válasza:
98%
Mi ek tetted fel a kérdést. Eldöntötted hogy lábtörlő leszel. Addig lesz ott míg nem talál olyat akivel jó a szex. Ráadásul ez egy elég tudatos megcsalás volt mert kerülgette előtte, amiről neked be is számolt. Hihetetlen milyen kis naív vagy, de majd tanulsz belőle.
2021. dec. 25. 16:35
 35/78 A kérdező kommentje:
Terjedelmi korlátok okán nagyon sok mindent nem írtam le, nem tudok mindent. A lány egy olyan darabban fog játszani, amiben a párom nem szerepel,egyelőre nincs közös munkájuk. Megnéztem a képeit, női szemmel is csinos, ezt meg kell mondjam, bármennyire is mérges vagyok rá. Nem lettek volna együtt sosem, a közel 10 év korkülönbség nagyon hamar kiütközött volna. Senkiért nem hagyna el a párom, annyi nehézségen átmentünk már közösen, plusz mindennap érezteti velem, hogy ez egy egyszeri kisiklás volt.
2021. dec. 25. 16:49
 36/78 anonim ***** válasza:
98%

váltig állítja és látom is a viselkedésén, hogy bánja a dolgot.

A csávó egy színész, LOL.

2021. dec. 25. 16:52
 37/78 A kérdező kommentje:
Itthon ugyanolyan hétköznapi ember, mint te vagy bárki más, nem színészkedik semmit. Megismertem már annyira az évek alatt...
2021. dec. 25. 16:55
 38/78 anonim ***** válasza:
98%

Igazad van 6 év alatt aztán mindent megéltetek. Szerinted mi lesz 10 év múlva?

Majd gyere akkor vissza és olvasd el ezeket a válaszokat.

Ez a pasi manipulál, elérte azt is hogy neked legyen lelkiismeretfurdalásod.N

2021. dec. 25. 17:02
 39/78 anonim ***** válasza:
97%
Ne a lányra legyél mérges hanem a köcsög pasira elvégre az ő felelőssége a gyereke a kapcsolata, de ő szarik rá.
2021. dec. 25. 17:04
 40/78 anonim ***** válasza:
97%
Szóval elmondta neked, hogy bejön neki a lány. Te még meg is kérdezted, mit csinálhatnál. Ő megígérte, hogy rendezi magában, mert nem kockáztatna, de ezek után ugyanúgy futott a lány után, amíg meg nem fektette, aztán megkapta, amit akart és hazament kielégűlten. Neharagudj, de így még gázabb a sztori, mintha részegen egy buliban összekavarodott volna valakivel. Más iránt elkezdett érezni valamit, nem rád vágyott, hanem rá, nem tudta magában rendezni a dolgokat. Abban se legyél biztos, hogy egy idő után nem fogja megint keresni.
2021. dec. 25. 17:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!