Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, ha egy nő "jó asszony" akkor mindenféle anyagi javat megérdemel?
Mert a minőségi autó, óra, nő,... pénzbe kerül!
És nem csak egyszeri kiadás, hanem folyamatosan gondozni, ápolni kell.
Ne költs a nődre, de aztán ne csodálkozz ha lelép, vagy eligénytelenedik...vagy csak évi 1 szex lesz.
Attól függetlenül, hogy számomra elég taszító ez a családmodell még megértem. Én nem gondolom pozitívnak azt, hogy a férj a kisujját se mozdítja otthon és a nőre szakad minden aki ráadásul még anyagilag se tudna megállni egyedül a lábán, maximálisan függ a férjétől. Szerintem ez a mai világban hatalmas felelőtlenség, a férfi részéről pedig lustaság.
DE ugyanakkor az a természetes, hogy egy kapcsolatban kölcsönösen mennek a dolgok, mindenki egyenlően tesz bele. Hogyha a nő az ő 50%-át házimunka, gyereknevelés szintjén rakja bele és ilyen téren rak mindent a férje alá akkor szerintem is az a minimum, hogy a férfi az ő 50%-át anyagiak szintjén rakja bele és ilyen módon rak mindent a feleség alá.
Én nem szoktam ilyen BMW kategóriás tételekkel dobálózni, de ha veszek valamit a kedvesemnak, azt azért tesze, mert nyilván megérdemli. Ha beleférne a BMW, akkor azt is.
Miért? - hát, mert tényleg megérdemli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!