Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, ha egy nő "jó asszony" akkor mindenféle anyagi javat megérdemel?
Én akkor nem voltam jó asszony.Mindent nem bocsátottam meg.
Vannak nők, akik ki tudják ezt követelni. Egy ismerősöm, - panaszkodtam neki, hogy a férjem kihasznál- nevetve mesélte, hogy ezt vele próbálná meg megcsinálni egy férfi. Őt mindegyik partnere elhalmozza. Amugy kissé molett 2 gyerekes elvált 40-es nő. Most egy 8 évvel idősebb férfival él, aki már nem fizet gy. tartást. Albérletben vannak. A nő nem dolgozik. (Nem szokott!) , a pasi boldogan finanszírozza a költségeket. Veszi a nő gyerekeinek a márkás ruhákat. Viszi őket külföldre meg drága fürdőhelyekre hétvégén, mert hétközben két munkahelyen dolgozik. Hogy a hölgyet idézzem: Merné megtenni, hogy nem!!! Hiszen Ő főz neki, mos rá. Csak hozzáteszem, pasi külsőre sokkal jobban néz ki mint ismerősöm.
És még sok ilyen példa lehetne. Nem, nem a "jó asszony"aki sokat érdemel, hanem akinek olyan az egyénisége, hogy ki tudja követelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!