Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét voltam a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét voltam a párommal, hogy ezt tettem vagy megérdemelte?

Figyelt kérdés
Színész,egyik nap szokatlan volt a viselkedése, miután éjszaka hazaért. Elkezdtünk beszélgetni, majd kibökte, hogy egyre jobban kezdi megszeretni az új kolléganőjét, akivel egy darabban fognak játszani. Kérdeztem, hogy mi a gond velem, min változtassak (6 éve vagyunk együtt). Azt mondta semmin, pont olyan vonzó vagyok a mai napig, mint mikor először meglátott. Reménykedtem benne, hogy ez egy pillanatnyi fellángolás, amit helyre fog tenni magában, nem dobja el a közös életünket miatta. Egy nap sokkal később ért haza, felment a csajhoz és szexeltek (ezt tőle tudom, utólag bevallott mindent). Nem volt akkora durranás, mint amit várt, már nem akar semmit tőle. Korábban azt mondtam, ha megcsal, akkor köztünk vége mindennek, ahogy belecsöppentem ebbe a helyzetbe, kicsit átértékeltem mindezt. Egy pillanatnyi hülyeségért nem dobnám el a kapcsolatunkat, főleg,hogy váltig állítja és látom is a viselkedésén, hogy bánja a dolgot. Mikor megtudtam a megcsalást, akkor nekem is elborult egy kicsit az agyam, regisztráltam Tinderre és kb. 40-50 jóképű pasit jobbra húztam, több mint 90%-kal lett match. Rám írtak többen, de senkinek sem írtam vissza, töröltem is 1 nap után a regisztrációmat, csak kíváncsi voltam, hogy mennyire lennék kapós,de megcsalni képtelen lettem volna. Egyik barátja megtalált, elmondta neki, hogy fenn vagyok. Párom szerint ő mindent elmondott nekem őszintén, én viszont aljas módon viselkedtem vele, főleg,hogy mindezt a barátjától kellett megtudnia.

2021. dec. 25. 14:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
98%
Szóval, ha a lány jobban pippantott volna, neked lehet most lapát lenne. Igazán megható tőrténet.
2021. dec. 25. 15:13
 12/78 anonim ***** válasza:
93%
Tök mindegy, mit írunk, majd jól kioktatsz minket, miért is nem akarod eldobni ezt a 6 évet. Majd a következő megcsalásnál is írj ki kérdést, mert aki egyszer megcsalt és látta, hogy megúszhatja (a tinderes hisztiddel a megcsaló párodnak nem ártottál, csak azoknak a férfiaknak, akiket húztál a tinderen majd faképnél hagytad mindet), az újra meg fogja tenni.
2021. dec. 25. 15:14
 13/78 anonim ***** válasza:
97%
Az lenne a fontos, hogy együtt maradjatok. Mégpedig azért, hogy másokat ne tegyetek ki a baromságaitoknak. Így meg csalhatjátok egymást össze-vissza, mások nem sérülnek remélhetőleg.
2021. dec. 25. 15:20
 14/78 anonim ***** válasza:
97%
Egy kia tinderes szórakozás semmi ahhoz képest hogy a pasid megcsalt. Amúgy oké elismerésem az őszintesége miatt manapság azért ilyen ember ritkán akad. Viszont a képemről lesülne a bör a pasid helyébe ha lényegében előre közölte hogy ő bizony dugni fog mással aztán meg balhézik a tinderes marhaságos miatt holott te kb nem csináltál semmit. Tipikus játék hogy téged akar nagyobb sz*rba hozni hogy a megcsalás miatt is te érezd magad szarul. Ekkora gyökér legyen valaki....de persze úgy látom hatásos. Legyen lelkiismeretfurdolásod azért is. Jah meglátott fent a haverja és ez a bizonyos haver tudja hogy mással dugott? Gondolom nem és most nála is te vagy a szemét. Viseld csak tovább mert hogy 6 év :) még ha 26 lenne....ezután meg úgy csal ahogy akar mert úgy is megbocsájtod.
2021. dec. 25. 15:32
 15/78 anonim ***** válasza:
91%
A palid egy r*banc
2021. dec. 25. 15:32
 16/78 anonim ***** válasza:
94%
Javasolnék a párodnak egy STD szűrést! Ki tudja, mit szedett össze?
2021. dec. 25. 15:38
 17/78 anonim ***** válasza:
98%
Mi lett volna, ha jó a csajjal?
2021. dec. 25. 15:39
 18/78 A kérdező kommentje:
A legnagyobb problémánk,hogy teljesen ellentétes az időbeosztásunk, ő délután jár próbára,este előadása van, legtöbbször éjszaka ér haza, én pedig 9-től 5/6-ig dolgozom. Az utóbbi 1 hónapom az év végi hajrá jegyében tele volt túlórával, nem beszélgettünk annyit az érzéseinkről, gondolatainkról, mint korábban, jobbára csak annyit, amennyit muszáj volt. Szexuális együttléteink mennyisége viszont nem változott, ezért is álltam értetlenül a megcsalás előtt.Nehéz időszakon megyünk keresztül,de ki fogunk belőle lábalni, megoldjuk közösen. Év elején elutazunk egy hétre nagyon ránk fér már egy kis közös pihenés.
2021. dec. 25. 15:44
 19/78 anonim ***** válasza:
100%
És még megkérdezo ő volt e a szemét?
2021. dec. 25. 15:45
 20/78 anonim ***** válasza:
97%
Ez csodálatos, meghitt történet. De akkor mi is a kérdés? Ennyire nincs kivel beszélned?
2021. dec. 25. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!