Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megérdemeltem a pofont?
Az a helyzet, hogy pár hete a párommal veszekedtünk, hogy nem megyünk sose sehová, nagyon összeszólalkoztunk, és végül (ahogy ő fogalmazott) "kihisztiztem", hogy menjünk el egy közeli strandra. Végig úgy viselkedett, mint akinek minimum a fogát húzzák. Hazafelé véletlenül rosszul állította be a GPS-t, és felment kb. 100 méter erejéig az autópályára, matrica pedig nem volt. Most megjött egy igen szép összegű büntetés, amit el akartam előle titkolni és a saját számlámról befizetni, de megtalálta. Kérdőre vont, mire bevallottam az igazat, és, hogy nem akartam, hogy idegesítse magát, erre kaptam egy akkora pofont, hogy leesett a szemüvegem. Lehordott mindennek, hogy ez is miattam és az állandó, női elégedetlenkedésem miatt történt, nekem sosem jó, ami van, a sz.ar sem elég büdös, jönni-menni kell, mert a kollégaimet hurcolják wellnessezni, meg ilyenek.
Bocsánatot kért, de szerinte megérdemeltem valamilyen szinten, hiszen én hisztériáztam, hogy menjünk, ő végig stresszben volt, rosszkedvű volt, ezért nem tudott figyelni.
Tényleg az én hibám lenne, és olyan marha sokat kértem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!