Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megérdemeltem a pofont?
Az a helyzet, hogy pár hete a párommal veszekedtünk, hogy nem megyünk sose sehová, nagyon összeszólalkoztunk, és végül (ahogy ő fogalmazott) "kihisztiztem", hogy menjünk el egy közeli strandra. Végig úgy viselkedett, mint akinek minimum a fogát húzzák. Hazafelé véletlenül rosszul állította be a GPS-t, és felment kb. 100 méter erejéig az autópályára, matrica pedig nem volt. Most megjött egy igen szép összegű büntetés, amit el akartam előle titkolni és a saját számlámról befizetni, de megtalálta. Kérdőre vont, mire bevallottam az igazat, és, hogy nem akartam, hogy idegesítse magát, erre kaptam egy akkora pofont, hogy leesett a szemüvegem. Lehordott mindennek, hogy ez is miattam és az állandó, női elégedetlenkedésem miatt történt, nekem sosem jó, ami van, a sz.ar sem elég büdös, jönni-menni kell, mert a kollégaimet hurcolják wellnessezni, meg ilyenek.
Bocsánatot kért, de szerinte megérdemeltem valamilyen szinten, hiszen én hisztériáztam, hogy menjünk, ő végig stresszben volt, rosszkedvű volt, ezért nem tudott figyelni.
Tényleg az én hibám lenne, és olyan marha sokat kértem?
18 akkor se!! Úgy üssön meg egy férfi ,hogy megyek és feljelentem!!
Aztán mivel bizonyítod te zseni, ha nincs nyoma és tanú sem (legyen eszed, ami nincs): Szénné röhögik magukat a zsernyákok ha nem látnak semmit. Lehet te csináltad, hogy bemártsd a szerencsétlent, mert már le akarod rázni, mert ott a gazdag új pasi a küszöbön...
28 Selymespeter
gondolom tőled kaptam a szép kis prividet! Ribi a jó édesanyád az...
Engem egy gusztustalan férfi úgy merjen megütni,hogy utána egy verőlegénnyel megveretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!