Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak egy gyenge kifogás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak egy gyenge kifogás a pasik részéről, vagy igaz?

Figyelt kérdés

Már több kapcsolatomban is találkoztam ezzel a jelenséggel. Amikor a pasi csúnyán elbaltáz valamit, megsérti a csajt, de úgy, hogy a kapcsolat válságba kerül, olyankor a csaj "vár" valami cselekedetet, pl csak annyit, hogy a pasi felhívja és bocsánatot kérjen. Ehelyett telnek a napok, a csaj agyal és eljut oda, hogy nem akar már a pasival lenni. Aztán amikor ezt mondja neki, a pasi azt mondja "felhívtalak volna/átmentem volna hozzád/megtettem volna amit mondasz, DE NEM MERTEM". Nem tudta merjen-e telefonálni, felveszi-e a csaj. Nem tudta oda merjen-e menni hozzá, beengedi-e a lakásba. Vagy bármi.

Fiúk, férfiak.. komolyan, ez igaz? Ez mentség? Vagy csak egy duma, amivel próbáljátok palástolni, hogy tudtátok jól mit kellett volna tenni, de annyit nem ért a csaj, sőt még jól is jött a szakítás, erre meg rá lehet fogni. Komolyan vannak akik félnek telefonálni, mert ha nem veszi fel a csaj (az állítólagos szerelem tárgya), akkor úristen mi lesz?

2021. dec. 25. 13:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Pontozhattok le, de az az igazság.
2021. dec. 25. 13:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a dumát, hogy azért nem telefonál vagy bármi, mert fél, hogy a rendőr viszi el... ne játszunk már amerikásdit, amikor magyarországon mikor konkrétan ha a hapsi kiveri a nő fogát, még akkor se csinál senki semmit. Itt arról beszélünk, amikor állítólag szeretik egymást, a pasi megbántja a csajt, na nehogy már még a csaj menjen már engesztelni... Komolyan, hol vannak az igazi férfiak, akik oda mernek állni? De úgy látom ma már mindenre van kifogás, csak fel ne kelljen kelni a fotelből...
2021. dec. 25. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
10%
10: FONTOS neki a csaj. De az élete még fontosabb. Fel kéne nektek végre fogni, hogy 2021 van, nem fogjuk keresni a másik felet, még ha halálosan szeretjük akkor se.
2021. dec. 25. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha már engesztelni kell, rég baj van. Ahhoz elég egy fel sem veszem a dolgot dolog, ha szeretik egymást. Akkor lepattannak a bántó szavak.
2021. dec. 25. 13:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne emészd magad emiatt. Velem hasonlót csinált a volt párom. Megcsalt majd elvárta volna, hogy bocsánatot kérjek, amiért “ nem adtam meg neki ami jár”. Én nem alázkodtam meg. Megmondtam, hogy akkor keressen ha megbánta és bocsánatot kérne érte. ( Nem fogadtam volna már vissza, csak jól esett volna) . 2 év kellett neki, hogy rájöjjön nem én nyújtottam keveset, hanem ő volt a féreg, hogy nem bírt magával. Azóta nem volt normális kapcsolata, és csak virágról virágra repked. A bocsánatkérése is csak annak tudható be szerintem, hogy hátha befűzhetne még párszor. Engedd el. Vagy bűnösnek érzi magát, vagy nem. Ha nem akkor nem fog utánad futni. Ez van. :D
2021. dec. 25. 15:13
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Inkább a csajok a nem merősek, kivéve ha arról van szó h egy alkalomra használná őket vki vagy lelki bántalmazást szenvedhetnek el, na akk gondolkodás nélkül bele a helyzetbe aztán brühühü mindenpaaiszarszemét
2021. dec. 25. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!