Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak egy gyenge kifogás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak egy gyenge kifogás a pasik részéről, vagy igaz?

Figyelt kérdés

Már több kapcsolatomban is találkoztam ezzel a jelenséggel. Amikor a pasi csúnyán elbaltáz valamit, megsérti a csajt, de úgy, hogy a kapcsolat válságba kerül, olyankor a csaj "vár" valami cselekedetet, pl csak annyit, hogy a pasi felhívja és bocsánatot kérjen. Ehelyett telnek a napok, a csaj agyal és eljut oda, hogy nem akar már a pasival lenni. Aztán amikor ezt mondja neki, a pasi azt mondja "felhívtalak volna/átmentem volna hozzád/megtettem volna amit mondasz, DE NEM MERTEM". Nem tudta merjen-e telefonálni, felveszi-e a csaj. Nem tudta oda merjen-e menni hozzá, beengedi-e a lakásba. Vagy bármi.

Fiúk, férfiak.. komolyan, ez igaz? Ez mentség? Vagy csak egy duma, amivel próbáljátok palástolni, hogy tudtátok jól mit kellett volna tenni, de annyit nem ért a csaj, sőt még jól is jött a szakítás, erre meg rá lehet fogni. Komolyan vannak akik félnek telefonálni, mert ha nem veszi fel a csaj (az állítólagos szerelem tárgya), akkor úristen mi lesz?

2021. dec. 25. 13:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

"megsérti a csajt, de úgy, hogy a kapcsolat válságba kerül, olyankor a csaj "vár" valami cselekedetet, pl csak annyit, hogy a pasi felhívja és bocsánatot kérjen."

Ha úgy megsért, hogy a kapcsolat válságba kerül, akkor nálam már vége, nem várok már semmit.

2021. dec. 25. 13:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Legalábbis én nem ilyen vagyok. Az élet minden területén elismerem, ha hibáztam és vállalom a felelősséget.
2021. dec. 25. 13:07
 3/16 anonim ***** válasza:
31%
Igen van ilyen. Én pl az enyémet bántottam meg nagyon, nyilván haragszik rám én még mindig szeretem letiltott mindenhol és akármennyire fáj a lelkem nem merem felkeresni mert olyan mérhetetlen bűntudatom van miatta.
2021. dec. 25. 13:09
 4/16 anonim ***** válasza:
23%
Ha a férfi elront valamit vagy a csaj azt mondja ne, akkor mi nem fogunk menni. Nem akarunk börtönbe kerülni vagy pert a nyakunkba. Szobatársam ment egy csaj után, pert kapott a nyakába, és két évig húzódó bírósági tárgyalások lettek belőle. Inkább hagyjuk mi férfiak a nőt, ha az vár valamit vagy csak húzza a dolgokat, mert nem tudjuk hogy gondolja, mi lesz belőle.
2021. dec. 25. 13:19
 5/16 A kérdező kommentje:
A csaj semmi olyat nem mondott, hogy ne keressse vagy hagyja békén a pasi, semmi ilyet nem mondott, tehát meg lett volna a lehetőség a felkeresésre.
2021. dec. 25. 13:24
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
De a csaj mégse kereste! Itt mi vagyunk férfiak kiszolgáltatva, mert látjuk a világban hogy járnak azok a férfiak, akik hajtanak egy nőre.
2021. dec. 25. 13:27
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
#6 nem is a megbántott félnek kell elkezdeni az engesztelést.
2021. dec. 25. 13:31
 8/16 anonim ***** válasza:
19%
Relatív, hogy ki a megbántott fél. Mindkét ember érezheti magát megbántottnak.
2021. dec. 25. 13:35
 9/16 anonim ***** válasza:
12%
Ma egyértelmű, ha a nő akar valamit akkor keres. Persze a nők elvárják, hogy keressék őket, de ez nem így működik a valóságban. A férfi szereti, a nő valami oknál fogva nem keresi, akkor a férfi se. 20 éve még nem így volt, de ma az okostelefonok világában egy sértett nő csak levágja a rendőrség elé a telefonját hogy írogattak neki, zaklatták, és már viszik is a férfit.
2021. dec. 25. 13:40
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is csak kifogás. Ha annyira fontos lenne neki a másik fél, akkor addig menne, amíg nem tudják egymással megbeszélni a nézeteltérést. De itt még csak meg sem erőltette magát a pasi, szóval valószínűleg tényleg nem fontos neki a csaj.
2021. dec. 25. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!