Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos párom sértődése mert nem szalltam bele anyagilag a kapcsolatunkba eddig?
Figyelt kérdés
Eddig nem szólt, de látom nem tetszik neki. Mondjuk úgy gondolom ez a ferfi dolga nem az enyém.2021. dec. 23. 16:41
21/30 anonim válasza:
#19: mivel házasok vagytok. AZ más téma.
22/30 anonim válasza:
13, "Barátnőméknél pl neki semmit nem kell fizetni a közösbe, akkor az én párom miért várja el miért anyagias?"
Akkor keféljél a barátnőd pasijával ...
Ingyenélő vagy, innen már csak egy lépés a golddiggerség.
23/30 anonim válasza:
Mindenki higgadjon le. Ez csak a szokásos kamu
24/30 anonim válasza:
Már megint te vagy az, utolsó trollocska?
25/30 anonim válasza:
Kit érdekel hogy a barátnődnel hogy van?
Miért vele foglalkozol, inkább a saját kapcsolatod tedd rendbe,meg saját magad.
26/30 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?
2021. dec. 23. 19:48
27/30 anonim válasza:
Még egy kicsi várjatok az összeköltözéssel, egészen addig, amíg mind a ketten akarjátok, és meg tudjátok beszélni az anyagiakat, és nem a barátnőt nézitek, hogy náluk hogy van, és nem sértődgettek.
28/30 anonim válasza:
Hülye lenne eltartani. Lehet 2 év múlva már a múlté leszel.
29/30 anonim válasza:
Hát nem tudom.... Igazából, választhatott volna ezer masikat is a csaj, de ő ezt a pasit választotta! Ha nem vagy elégedett, lépj ki, keress egy kevésbé sóher pasit
30/30 anonim válasza:
Én meg a pasit nem értem.Más pasi kivágná, nem összeköltözést tervezne.Életképtelen csaj, aki szülők vagy pasi nélkül nem tudna talponmaradni.Egyed7l kellene élnie, eltartani magát mi lenne vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!