Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elképzelhetőnek, hogy azért nem kíván már annyira a barátom, mint a kapcsolatunk elején, mert felszedtem 5 kilót?
Szerintem attól függ, hogy hány cm vagy.
160 cm és "50 kg verseny súly" -on 5 kg meglátszik.
185cm "70 kg verseny súly" -on 5kg-t nem nagyon lehet észrevenni. Kerekebb leszel, talán még jól is állhat.
hát az bizony tényleg meglátszik. :(
Főleg ha nem izmot, hanem zsírt szedtél magadra. Őszintén szólva én a 169 cm magas 58kg-s (versenysúly) barátnőmön 3-4 kg változást már észreveszek. Attól még vonzódom hozzá, de látom rajta.
Akkor 155cm 44kg-val 5 kiló változás. hát az pláne feltűnő. :(
Nem a plusz súly a baj, hanem az, ha ez csak zsír. 5 kg elhanyagolt izomzattal egy elfogadható csontos kis popóból tepsit tud csinálni. Nekem is van olyan barátnőm, aki bmi szerint a normál tartományba esik, de a s.gge iszonyat, kb. a háta folytatása. Az meg baj, mert akármennyire is sírnak a nők miatta, az arc után a fenék a legfontosabb rész, ha a vonzalmat tekintjük. Nyilván fontos a mell, derék, stb. is, de egy jó segg mindet veri.
Veresd a kitöréseket ezerrel. :D
Persze simán lehet, hogy nem a súlyod miatt van a változás, hanem más okozza a vonzalom hiányát.
#8 kitörések? :D
Áldom az Eget, hogy vívó a csajom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!