Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elképzelhetőnek, hogy azért nem kíván már annyira a barátom, mint a kapcsolatunk elején, mert felszedtem 5 kilót?
Nem hinném, hogy ez lenne az oka.
Amikor összejöttünk a párommal, akkor 170 centihez 53 kg voltam, jelenleg 61. Még jobban tetszem neki. Soha nem lennék hajlandó az akkori formámat visszaállítani amúgy.
"a kapcsolatunk elején kijelentette, hogy nem akar olyan lányt, akivel nem tudja magát jól érezni, mert csak a kalóriákat számolgatja"
Ne számold a kalóriákat!
Más lehet itt a fő baj szerintem.
Mióta vagytok együtt?
Nem lennék biztos benne hogy ez a baja. Viszont miért nem ülsz le vele és kérdezed meg?
Szerintem ez hülyeség. Attól függ, mennyi ideje vagytok együtt. A kapcsolatok egy idő után kezdenek kihűlni. De ha kreatívak vagytok, simán fel lehet dobni. Persze kettőn áll a vásár.
Egyébként a pasik ilyenek. Tudom, mert pasi vagyok. Ha mindig ugyanazt kapod, egy idő után kicsit unalmas lesz. Szerintem vidd el swingerbe! 😄
Én 25 éve vagyok házas, és még mindig szeretem a feleségem.
Pedig volt, hogy 30 kg felesleg súlya volt. Nem ezen kellene, hogy múljon.
Mindig azt mondtam, engem nem zavar, és úgy is szép. Ha zavarja és fogyni szeretne, az egészsége végett tegye, ne miattam.
A válaszadók között már leírták a lehetséges okokat.
Ha a kalóriákat számolja, ami Te megeszel, akkor célzás is lehet a többlet súlyodra. Lehet segíteni szeretne ezzel, de lehet csak a maga érdekét nézi.
Ha a maga érdekét nézi, akkor önző, és nem szeret!
A férfiakat a vágyaik hajtják, míg a nőket az érzelem.
Meglehet, hogy kihűlt a kapcsolatotok, nem vagy már neki érdekes, izgalmas. Ez az egyik válóok. Az is lehet, hogy van neki egy másik kiszemelt nő, akár más kapcsolata is.
A másik válóok, a nem beszélgetés. Ha problémája van valamelyik félnek, az minél előbb tisztázni kell.
5 kg már látszik, de szerintem jelentéktelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!