Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető, hogy a Goku vs....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy a Goku vs. Kefla harcnak van szimbolikus jelentése a férfi-nő kapcsolatokra nézve?

Figyelt kérdés

Videó, angol felirattal:

[link]

A teóriám az lenne, hogy Kefla szimbolizálja az önmagát megvalósító, karrierista nőket, akik képesek a férfiakat is kihasználni, és a földbe döngölni, ha kell. A jelenet azon része pedig, amikor Gokuból előjön az ultra ösztön, azt akarja érzékeltetni, hogy ha egy férfi a lábára áll, és hatarozott lesz, akkor megmutatkozik az említett női típus valódi arca: egy félénk kislány, aki aki idekből teszi a dolgokat, és nincs mögötte lokika.

A készítőknek valahonnan vennie kellett a karakterek személyiségét, és mivel Ribrianne és társnői egyértelmű Sailor Moon paródia, ezért a Goku-Kefla harc is tartalmazhat rejtett utalást.

2020. máj. 10. 10:48
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*határozott
2020. máj. 10. 10:51
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Ezt ne itt a GYK-n told, ebből filozófia nagydoktorit kell írni! Ne pocsékold el a tehetséged!
2020. máj. 10. 10:52
 3/14 A kérdező kommentje:

Elnézést a további helyesírási hibákért.

Telefonról nehezen megy az írás.

2020. máj. 10. 10:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

De miért baj az, ha egy nő szereti a munkáját és szeretne benne fejlődni?

Miért hiszik azt a "férfiak", hogy ez rossz és el kell nyomni?

Miért hiszik, hogy a nők túl hülyék az előrelépéshez és valójában csak a főnökeikkel dugnak cserébe?

Miért hiszik azt, hogy a nők nem logikus érvek mentén haladnak?

Én egy karrierista pitcha vagyok a legtöbb férfi szemében, mert otthon is gyakran a munkán kattog az agyam, állandóan új ötletekkel rukkolok elő és jó vagyok a munkámban, meredeken lépdelek felfelé a létrán. Ennek ellenére is nő vagyok, aki otthon a párjával csak egy nő, sütök-főzök, nőies ruhákba járok, sminkelek, tipikus "csajos csaj".

Nem értem nektek mi a bajotok.

2020. máj. 10. 11:03
 5/14 anonim ***** válasza:
41%

"Miért hiszik, hogy a nők túl hülyék az előrelépéshez és valójában csak a főnökeikkel dugnak cserébe?"

Nem hiszem ezt! Sőt! Elég sok normális, nagyon jó szakembert ismerek, aki történetesen nő.

De azért az ellentétét is látom bőven.

Szóval a világ nem fekete-fehér.

És a normális férfiak nem akarnak senkit elnyomni, és nem zavarja őket, ha a párjuk sikeres.

2020. máj. 10. 11:06
 6/14 A kérdező kommentje:

"De miért baj az, ha egy nő szereti a munkáját és szeretne benne fejlődni?"

Nem önmagában az ambiciókkal rendelkező nőkről van szó, hanem azokról, akik a siker érdekében képesek elnyomni másokat.

2020. máj. 10. 11:17
 7/14 anonim ***** válasza:
97%

"Nem önmagában az ambiciókkal rendelkező nőkről van szó, hanem azokról, akik a siker érdekében képesek elnyomni másokat."

Akkor ez nem egy férfi-női kérdés, mert ilyen típus mindkét nemben van. Kár nemek háborújának beállítani

2020. máj. 10. 11:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

#5: "De azért az ellentétét is látom bőven."

Magasabb pozicioba nem dugassal szoktak kerülni, max. titkarnonek.

Amúgy a férfiak meg lebratyizzák egymás között. Az sem jobb semmivel.

2020. máj. 10. 11:24
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
Mindenkinek el “kell” nyomnia masokat valamilyen szinten, mert a siker igy mukodik. Ferfiaknak es noknek is. Mivel egy munkahelyen mondjuk az alkalmazottak kb 70%-a sikeres akar lenni, egymassal kell versengeniuk, nem juthat el mindenki a csucsra azon az adott munkhelyen. Nem tudom, mit ertetek elnyomason, mert a valosagban ritkan vannak ilyen filmes, dramai helyzetek, amikor az egyiket eloleptetik de ennek hatasara a masik elveszti a munkajat, hajlektalan lesz es tonkremegy az elete... Maximum apro hazugsagok, erdekbol haverkodas a fonokokkel, ilyesmik mennek. Ezek nem gondolom, hogy olyan sulyos dolgok lennenek. Fonokkent ket azonos kepessegu ember kozul en is annak adnam az eloleptetest, akivel joban vagyunk, ennyi.
2020. máj. 10. 11:25
 10/14 A kérdező kommentje:

"Akkor ez nem egy férfi-női kérdés, mert ilyen típus mindkét nemben van. Kár nemek háborújának beállítani"

Mindkét nemben van ilyen, de a jelenet alapján a készítők Kefla személyiségét talán az említett női csoportról mintázták, ezért van a kérdésben is szó róluk. Amúgy szerintem a nők napjainkban sokkal ambiciozusabbak mint a férfiak, így előbbieknél nagyobb eséllyel fordul elő az, hogy átlépnek egy határt. Szóval jól van így ez a kérdés.

2020. máj. 10. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!