Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a Goku vs. Kefla harcnak van szimbolikus jelentése a férfi-nő kapcsolatokra nézve?
Videó, angol felirattal:
A teóriám az lenne, hogy Kefla szimbolizálja az önmagát megvalósító, karrierista nőket, akik képesek a férfiakat is kihasználni, és a földbe döngölni, ha kell. A jelenet azon része pedig, amikor Gokuból előjön az ultra ösztön, azt akarja érzékeltetni, hogy ha egy férfi a lábára áll, és hatarozott lesz, akkor megmutatkozik az említett női típus valódi arca: egy félénk kislány, aki aki idekből teszi a dolgokat, és nincs mögötte lokika.
A készítőknek valahonnan vennie kellett a karakterek személyiségét, és mivel Ribrianne és társnői egyértelmű Sailor Moon paródia, ezért a Goku-Kefla harc is tartalmazhat rejtett utalást.
Elnézést a további helyesírási hibákért.
Telefonról nehezen megy az írás.
De miért baj az, ha egy nő szereti a munkáját és szeretne benne fejlődni?
Miért hiszik azt a "férfiak", hogy ez rossz és el kell nyomni?
Miért hiszik, hogy a nők túl hülyék az előrelépéshez és valójában csak a főnökeikkel dugnak cserébe?
Miért hiszik azt, hogy a nők nem logikus érvek mentén haladnak?
Én egy karrierista pitcha vagyok a legtöbb férfi szemében, mert otthon is gyakran a munkán kattog az agyam, állandóan új ötletekkel rukkolok elő és jó vagyok a munkámban, meredeken lépdelek felfelé a létrán. Ennek ellenére is nő vagyok, aki otthon a párjával csak egy nő, sütök-főzök, nőies ruhákba járok, sminkelek, tipikus "csajos csaj".
Nem értem nektek mi a bajotok.
"Miért hiszik, hogy a nők túl hülyék az előrelépéshez és valójában csak a főnökeikkel dugnak cserébe?"
Nem hiszem ezt! Sőt! Elég sok normális, nagyon jó szakembert ismerek, aki történetesen nő.
De azért az ellentétét is látom bőven.
Szóval a világ nem fekete-fehér.
És a normális férfiak nem akarnak senkit elnyomni, és nem zavarja őket, ha a párjuk sikeres.
"De miért baj az, ha egy nő szereti a munkáját és szeretne benne fejlődni?"
Nem önmagában az ambiciókkal rendelkező nőkről van szó, hanem azokról, akik a siker érdekében képesek elnyomni másokat.
"Nem önmagában az ambiciókkal rendelkező nőkről van szó, hanem azokról, akik a siker érdekében képesek elnyomni másokat."
Akkor ez nem egy férfi-női kérdés, mert ilyen típus mindkét nemben van. Kár nemek háborújának beállítani
#5: "De azért az ellentétét is látom bőven."
Magasabb pozicioba nem dugassal szoktak kerülni, max. titkarnonek.
Amúgy a férfiak meg lebratyizzák egymás között. Az sem jobb semmivel.
"Akkor ez nem egy férfi-női kérdés, mert ilyen típus mindkét nemben van. Kár nemek háborújának beállítani"
Mindkét nemben van ilyen, de a jelenet alapján a készítők Kefla személyiségét talán az említett női csoportról mintázták, ezért van a kérdésben is szó róluk. Amúgy szerintem a nők napjainkban sokkal ambiciozusabbak mint a férfiak, így előbbieknél nagyobb eséllyel fordul elő az, hogy átlépnek egy határt. Szóval jól van így ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!