Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos párom sértődése mert nem szalltam bele anyagilag a kapcsolatunkba eddig?
Figyelt kérdés
Eddig nem szólt, de látom nem tetszik neki. Mondjuk úgy gondolom ez a ferfi dolga nem az enyém.2021. dec. 23. 16:41
11/30 anonim válasza:
#9 Ez egy baromság, hogy a férfi dolga volna a pénz előteremtése, hol élsz te a középkorban? Ilyenkor hol van a nagy női egyenjogúsági szöveg? Igenis ha együtt éltek akkor közösen is kell viselni a költségeket, nem úgy hogy te az csinálsz amit akarsz ő meg mindent a segged alá teremt.
12/30 anonim válasza:
"azt mondta majd felezve fizetünk mindent.
Valamennyit persze raknék bele, de nem a felét"
És most meg van sértve?
Vagy úgy látja, hogy ő akarja jobban a kapcsolatot és az összeköltözést?
13/30 A kérdező kommentje:
Igen sérve van mert mondtam milyen dolog az hogy nekem kevesebb a fizetésem és akkor ugyanannyi pénzt adjak bele mint ő. Barátnőméknél pl neki semmit nem kell fizetni a közösbe, akkor az én párom miért várja el miért anyagias?
2021. dec. 23. 18:20
14/30 anonim válasza:
És te mit teszel a közös jövő érdekében? Csak annyit hogy néha szét teszed a lábad?
15/30 anonim válasza:
Ilyen nőknek van párja. Hát nem ég a pofád?
16/30 anonim válasza:
Szerintem nem is nő, hanem a szokásos provokátor.
17/30 anonim válasza:
Szerintem a fizetésetek arányában kellene pénzt rakni a közösbe. Ha ez 1/4-3/4, akkor úgy, ha 1/3-2/3, akkor úgy. De semmiképpen sem úgy, hogy ő tartson el teljes mértékben.
18/30 anonim válasza:
Nos! Nálunk soha nem volt enyém tied! A ferjem 5x annyit keres mint én...mégis kozos a bankszámlánk!
19/30 anonim válasza:
(Nyilván randikon mindig a férfi fizet. 19 es voltam.)
20/30 anonim válasza:
A férfi dolga??? XD
Miért ő talán nem ugyanúgy létezik, mint te??
XD
Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!