Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondja ellaposodott a kapcsolatunk. Mit tegyek?
Idézzétek fel azokat, a pillanatokat, amikor még szerettétek egymást, legyél kedves, udvarolj, nevettesd meg.
Beszélgessetek sokat...
Sok programhoz nem kell pénz, tessék keresni a neten, de ha te nem igényelsz programokat, a nő meg igen, akkor ez van. Akkor neked egy növény is megteszi, bár igaz, a növény nem főz, és nem mos, takarít rád.
Wao, ez aztán tartalmas kapcsolat. Mi a párommal sétálni, kirándulni szoktunk a kutyákkal - teljesen ingyen. Mégis mindketten élvezzük.
Aztán van, hogy egy-egy szebb helyen megállunk piknikezni. Az is jó élmény. Vagy elmegyünk egy kisebb faluba, vagy akár egy díszesebb városi utcába és arról fantáziálunk mi lenne ha itt meg ott laknánk.
Ez sem kerül semmibe. Én is csóró antiszoc vagyok, de még így is megoldjuk, hogy jól érezzük magunkat. Aki erre sem képes,minek van párja? A szex miatt?
Én is ilyen kapcsolatban voltam benne, és örülök, hogy kiléptem.
Az ex pasim semmit nem akart csinálni, csak ültünk a szobában. Mint írják, nem voltak ott a cuccaim sem, és rohadtul unatkoztam.
Én kirándultam volna, sétáltam volna, bármit, nem a pénzen volt a hangsúly és ezt neki is számtalanszor elmondtam. Ha ki is mozdult velem, látszott, hogy semmi kedve hozzá. Bezzeg haverokkal ment.
Ha nem akarod elveszíteni, változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!