Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt mondja ellaposo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yoshimitcu kérdése:

A barátnőm azt mondja ellaposodott a kapcsolatunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk eggyütt. A utóbbi időben nem járunk sehova, részben anyagi okok miatt, meg nekem nemis nagy kedvem van hozzá. Vagy nála vagy nálam vagyunk, én nála még elis vagyok, de látom rajta hogyha ittvan nálam akkor unatkozik. Mostanában nemis nagyon veszek neki semmit. Én elvagyok így is, de ezek szerint neki nem felel meg. Rámunt? Vége lesz? Mit tegyek?
2021. nov. 28. 17:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Igen rádunt. És ha így folytatódik vége is lesz.
2021. nov. 28. 17:46
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze magad. Vidd el kirándulni,kajálni,moziba. Nem kell nagyon drága helyeket választani. Társasozzatok otthon az ingyen van. Kérdezd meg, hogy mit szeretne csinálni.
2021. nov. 28. 17:48
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Így én is halálra unnám magamat. A másik lakásában, a saját cuccai tárgyai sincsenek ott, könyv pl vagy bármi, és még csak nem is csináltok semmit sem..
2021. nov. 28. 18:04
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Idézzétek fel azokat, a pillanatokat, amikor még szerettétek egymást, legyél kedves, udvarolj, nevettesd meg.

Beszélgessetek sokat...

Sok programhoz nem kell pénz, tessék keresni a neten, de ha te nem igényelsz programokat, a nő meg igen, akkor ez van. Akkor neked egy növény is megteszi, bár igaz, a növény nem főz, és nem mos, takarít rád.

2021. nov. 28. 18:08
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Wao, ez aztán tartalmas kapcsolat. Mi a párommal sétálni, kirándulni szoktunk a kutyákkal - teljesen ingyen. Mégis mindketten élvezzük.

Aztán van, hogy egy-egy szebb helyen megállunk piknikezni. Az is jó élmény. Vagy elmegyünk egy kisebb faluba, vagy akár egy díszesebb városi utcába és arról fantáziálunk mi lenne ha itt meg ott laknánk.

Ez sem kerül semmibe. Én is csóró antiszoc vagyok, de még így is megoldjuk, hogy jól érezzük magunkat. Aki erre sem képes,minek van párja? A szex miatt?

2021. nov. 28. 18:12
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az, hogy elvagy a barátnőddel. De nem vele tervezed a jövődet. 5 év alatt se összeköltözés, se házasság. Sehová sem vezet ez a kapcsolat. Időtöltésnek jó, de a barátnőd termékeny évei fogynak.
2021. nov. 28. 18:32
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen kapcsolatban voltam benne, és örülök, hogy kiléptem.

Az ex pasim semmit nem akart csinálni, csak ültünk a szobában. Mint írják, nem voltak ott a cuccaim sem, és rohadtul unatkoztam.

Én kirándultam volna, sétáltam volna, bármit, nem a pénzen volt a hangsúly és ezt neki is számtalanszor elmondtam. Ha ki is mozdult velem, látszott, hogy semmi kedve hozzá. Bezzeg haverokkal ment.

Ha nem akarod elveszíteni, változtass.

2021. nov. 28. 18:43
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Eddig kellett volna tenni. 5 év után nem is laktok együtt? Meg hát kedved sincs semmihez, akkor mit vársz?
2021. nov. 28. 18:44
 9/22 A kérdező kommentje:
Én eljárok kocogni, biciklizni, robogózni, de ő nem kocog, sétálni se nagyon szeret, biciklizni se, robogózni ketten nem tudunk. Most csak beugrós melóim vannak, nem vet fel a pénz sem. Nem lakunk eggyütt, szülői házban lakunk, mert még nem tudtunk házat venni.
2021. nov. 28. 18:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Rád unt, egyértelműen meg is mondta. Ha szerencséd van, még nincs másik jelöltje. Hát bele kell húznod, ha meg akarod tartani, az biztos. Vidd el jó helyekre, programokra. Csak van pár ezresed ezekre a dolgokra.
2021. nov. 28. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!