Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yoshimitcu kérdése:
A barátnőm azt mondja ellaposodott a kapcsolatunk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk eggyütt. A utóbbi időben nem járunk sehova, részben anyagi okok miatt, meg nekem nemis nagy kedvem van hozzá. Vagy nála vagy nálam vagyunk, én nála még elis vagyok, de látom rajta hogyha ittvan nálam akkor unatkozik. Mostanában nemis nagyon veszek neki semmit. Én elvagyok így is, de ezek szerint neki nem felel meg. Rámunt? Vége lesz? Mit tegyek?2021. nov. 28. 17:38
21/22 anonim válasza:
Frissítsétek fel a középiskolában szerzett nyelvtudásotokat együtt, aztán a járványhelyzet megszűnése után próbáljatok szerencsét külföldön.
22/22 anonim válasza:
Domboríts, ha akarsz valamit. Ha meg nem, akkor hagyd. Ha meg mást akarsz, akkor engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!