Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire jogos párom sértődése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos párom sértődése mert nem szalltam bele anyagilag a kapcsolatunkba eddig?

Figyelt kérdés
Eddig nem szólt, de látom nem tetszik neki. Mondjuk úgy gondolom ez a ferfi dolga nem az enyém.
2021. dec. 23. 16:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ mit beszèltetek meg.

Nincs manapsàg màr ilyen, hogy csípőböl valami valakinek a dolga legyen.

2021. dec. 23. 16:44
 2/30 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen jogos. "Ez a férfi dolga". És mi a te dolgod nőként?

Nekem nő létemre kesülne a pofámról a bőr, ha így gondolkodnék. Egyrészt,:

Ez a 21. század. Egyenlő jogok és KÖTELEZETTSÉGEK terhelik mindkét nemet. Ugyanúgy van lehetőséged dolgozni, pénzt keresni es stb. Akkor miért is a férfi "dolga"? Mert te egy zsugori, elkényeztetett kis pcsa vagy?

Másrészt:

Ha úgy gondolkozol, hogy a párod, aki szeretsz, tisztelsz, kedvelsz helyetted is törje magát, az gisztustalan. Önző és abszolút unfer.

2021. dec. 23. 16:45
 3/30 anonim ***** válasza:
88%
Troll
2021. dec. 23. 16:46
 4/30 anonim ***** válasza:
86%

Ha már nemcsak arról van szó, hogy néhány üdítőt fizetett neked a randikon, akkor teljesen jogos.

Feltételezem, te is ugyanúgy dolgozol és pénzt keresel, mint ő.

Én mondjuk nem sértődnék meg a helyében, hanem, ha magától nem kapcsol a kisasszony, akkor befejezném a kapcsolatot.

2021. dec. 23. 16:48
 5/30 anonim ***** válasza:
14%

Nem jogos. Ő a férfi, az ő feladata a pénz biztosítása. Valószínűleg azért van ennyi ki, mert nem képes sok pénzt előteremteni.

2!

Jól beléd lett nevelve a hülyeség.

2021. dec. 23. 17:02
 6/30 anonim ***** válasza:
12%
Nem jogos, örüljön, h kapott nőt. Sztem azért kezdené el elzárni a pénzcsapot, mert van nalá a képben másik nőci.
2021. dec. 23. 17:25
 7/30 anonim ***** válasza:
90%
Ez anyagi helyzet függő! Kérdező, gondolj csak bele, hogy mindent te fizetsz, és le kell mondanod dolgokról, hogy a másiknak lehetőségedhez mérten meg tudj adni mindent, miközben meg azt látod hogy a párod éli világát szórja a fizetését. Te hogy éreznéd magad? Egy kapcsolatban úgy igazságos, ha te is kiveszed a részed a közös dolgokból, és egy pasi is jobban értékel egy ilyen nőt aki nem élősködik rajta.
2021. dec. 23. 17:42
 8/30 anonim ***** válasza:
86%

Konkrétan mibe nem szálltál bele?

Hány évesek vagytok?

2021. dec. 23. 17:50
 9/30 A kérdező kommentje:
Most költöznénk össze és nekem nagyon nem tetszik azt mondta majd felezve fizetünk mindent. Igy ahogy itt valaki írja a férfi dolga a pénz előteremtése. Valamennyit persze raknék bele, de nem a felét
2021. dec. 23. 17:50
 10/30 anonim ***** válasza:
84%
Az ilyen nők miatt van az a köztudatban hogy a nők anyagiasak, csak a pénz kell nekik és stb. Én a helyedben elszégyellném magam, a pasi helyében pedig már rég szakítottam volna
2021. dec. 23. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!