Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos párom sértődése mert nem szalltam bele anyagilag a kapcsolatunkba eddig?
Attól függ mit beszèltetek meg.
Nincs manapsàg màr ilyen, hogy csípőböl valami valakinek a dolga legyen.
Teljesen jogos. "Ez a férfi dolga". És mi a te dolgod nőként?
Nekem nő létemre kesülne a pofámról a bőr, ha így gondolkodnék. Egyrészt,:
Ez a 21. század. Egyenlő jogok és KÖTELEZETTSÉGEK terhelik mindkét nemet. Ugyanúgy van lehetőséged dolgozni, pénzt keresni es stb. Akkor miért is a férfi "dolga"? Mert te egy zsugori, elkényeztetett kis pcsa vagy?
Másrészt:
Ha úgy gondolkozol, hogy a párod, aki szeretsz, tisztelsz, kedvelsz helyetted is törje magát, az gisztustalan. Önző és abszolút unfer.
Ha már nemcsak arról van szó, hogy néhány üdítőt fizetett neked a randikon, akkor teljesen jogos.
Feltételezem, te is ugyanúgy dolgozol és pénzt keresel, mint ő.
Én mondjuk nem sértődnék meg a helyében, hanem, ha magától nem kapcsol a kisasszony, akkor befejezném a kapcsolatot.
Nem jogos. Ő a férfi, az ő feladata a pénz biztosítása. Valószínűleg azért van ennyi ki, mert nem képes sok pénzt előteremteni.
2!
Jól beléd lett nevelve a hülyeség.
Konkrétan mibe nem szálltál bele?
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!