Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a rendetlen párombó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a rendetlen páromból, mit próbáljak még?

Figyelt kérdés

Minden szanaszét, ahol lerakta vagy használta. Nem érdekli a rendetlenség, kupi van, csak akkor kezd el “pakolni”, ami emiatt több órás programra nyúlik, ha szinte balhézok. Amit nem akarok, mert nekem se jó érzés házisárkánynak lenni ilyenkor.

Anyuka pici fia, sosem kellett elpakolnia (se az apjának, náluk otthon a nő dolgozik, annak ellenére, hogy teljes állásban dolgozik, ezzel nyilván nem értek egyet).

Próbáltam szépen, pakoljunk együtt, csúnyán, türelmemet vesztve kiabálva... csak ideig-óráig tart, magátÓl SEMMIT nem vesz észre. Ami, ha nem vagyok mondjuk egy hétvégén, káoszba fullad, hazamegyek és vagy 1. órákig pakolok, erről már elvi okokból leszoktam, vagy 2. megint balhé, mert kérem, pakoljon el MAGA után, és akkor jön a hiszti, meg az 5 évesekre jellemző sértődés.

Higgyétek el, mióta együtt élünk, próbálom ezeket... már pàrterápián is jártunk, ott akkor megérti, hogy ez nekem sz**, majd 1 hét múlva folytatódik minden előrről... (mondjam annyit megtanult, hogy evés után nem hagyja az asztalon a tányért és vonul el mint egy szállodában, mert náluk ez a rendszer...)

A kérdés apropója az is, hogy idén valószínűleg megkéri a kezemet. El tudom képzelni, hogy ez hova fejlődhet, gyereket így hogy merjek neki szülni?

Költői kérdés, úgy végezném majd, mint az anyja, házicselédként...

Nagyon szeretem de ezt már nem bírom tovább és most akarok változtatni, házasság előtt.

már teljesen reménytelen vagyok ennyi év után...

2021. dec. 22. 16:10
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
91%
Akkor csak csináld meg a te részed. Pakolj el magad után, mosd ki a saját ruháidat az övéit ne. Amikor már nem lesz tiszta alsógatya talán rájön hogy mizu van.
2021. dec. 22. 20:10
 42/59 anonim ***** válasza:
100%

Itt az van, hogy Te meg akarod változtatni őt. Tudom, hogy jót akarsz, mielőtt félreértenél. Soha, ismétlem soha nem tudsz megváltoztatni senkit.

Bárki tud változtatni saját magán, de senki nem tud máson.

A szakítással kezdést meg nem értem, Magad soroltad fel, mi mindenen vagy már túl ez ügyben.

2021. dec. 22. 20:18
 43/59 anonim ***** válasza:
81%
Hiába erőlködsz, ő úgy nőtt fel, az van benne, hogy minden az nő dolga és kötelessége. Ha nem takarítassz utána, nem mosol rá, cirkuszolsz emiatt, te vagy a rossz, semmirekellő háziasszony, aki nem tart rendet, és még házisárkány is. Megszoksz vagy megszöksz, vagy fizeted a takarítónőt, más lehetőséged nincs.
2021. dec. 22. 20:35
 44/59 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet nagyon egyszerű, csak nem akarod látni. Te szereted. Szerinted ő is téged. A maga módján. Miért nem azt kérdezed meg magadtól: elég ez nekem?
2021. dec. 22. 20:40
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

Én még azt is hozzá szeretném fűzni ehhez, hogy alakulhat úgy az életed, hogy beteg leszel, extrém fáradt leszel. Azt merem remélni, hogy depressziós nem leszel. De ilyen gyenge időszakokban is neked kell majd mindent megcsinálni. Ez nagyon nehéznek ígérkezik.

Nem tudom, a párod tud-e beteget ápolni, mármint tud-e úgy viselkedni veled ilyenkor, ahogy neked jó. Ha igen, akkor az a része legalább rendben van.

2021. dec. 22. 20:51
 46/59 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.

Beszéltem vele, aminek az lett a vége, hogy azóta totál maga alatt van, mert hogy nem érti, “mi a bajom vele”. Miután világosan elmondtam, úgy tűnt, megértette...

2021. dec. 23. 11:34
 47/59 A kérdező kommentje:
#41, volt, hogy csak azt csináltam, a lakás csak félig volt egy merő káosz, elment a motivációm. Nem hatott rá semennyire sem, ellenben én továbbra is élhettem kupiban, amit utálok.
2021. dec. 23. 11:35
 48/59 anonim ***** válasza:
89%
Eléggé egy nárcisztikus személyiségnek tűnik ne haragudj. Az, hogy eljátsza, hogy totál maga alatt van, az érzelmi zsarolás. Mert akkor te szomorú leszel, megsajnálod és megcsinálod helyette. Ő meg örül magába. Az ilyen emberek nagyon jó színészek, tapasztalatból mondom. Képesek elérni hogy még te érezd magad szarul.
2021. dec. 23. 13:25
 49/59 A kérdező kommentje:
Nem játssza el, ennyire labilis érzelmileg. De valóban mindig ő az áldozat, akit bántanak.
2021. dec. 23. 13:45
 50/59 anonim ***** válasza:
A párterápián miről volt szó, nagy vonalakban? Hányszor voltatok? Csak ez az egy probléma került elő?
2021. dec. 23. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!