Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a rendetlen páromból, mit próbáljak még?
Minden szanaszét, ahol lerakta vagy használta. Nem érdekli a rendetlenség, kupi van, csak akkor kezd el “pakolni”, ami emiatt több órás programra nyúlik, ha szinte balhézok. Amit nem akarok, mert nekem se jó érzés házisárkánynak lenni ilyenkor.
Anyuka pici fia, sosem kellett elpakolnia (se az apjának, náluk otthon a nő dolgozik, annak ellenére, hogy teljes állásban dolgozik, ezzel nyilván nem értek egyet).
Próbáltam szépen, pakoljunk együtt, csúnyán, türelmemet vesztve kiabálva... csak ideig-óráig tart, magátÓl SEMMIT nem vesz észre. Ami, ha nem vagyok mondjuk egy hétvégén, káoszba fullad, hazamegyek és vagy 1. órákig pakolok, erről már elvi okokból leszoktam, vagy 2. megint balhé, mert kérem, pakoljon el MAGA után, és akkor jön a hiszti, meg az 5 évesekre jellemző sértődés.
Higgyétek el, mióta együtt élünk, próbálom ezeket... már pàrterápián is jártunk, ott akkor megérti, hogy ez nekem sz**, majd 1 hét múlva folytatódik minden előrről... (mondjam annyit megtanult, hogy evés után nem hagyja az asztalon a tányért és vonul el mint egy szállodában, mert náluk ez a rendszer...)
A kérdés apropója az is, hogy idén valószínűleg megkéri a kezemet. El tudom képzelni, hogy ez hova fejlődhet, gyereket így hogy merjek neki szülni?
Költői kérdés, úgy végezném majd, mint az anyja, házicselédként...
Nagyon szeretem de ezt már nem bírom tovább és most akarok változtatni, házasság előtt.
már teljesen reménytelen vagyok ennyi év után...
Nő vagyok, és baromi kupis voltam. De magam miatt változtattam. Engem anyukám próbált tanítani, és megcsináltam kedvetlenül, de amint elköltöztem, olyan kupi volt itt mindig.
De rászoktattam magam. Először listát írtam, most applikációt használok, mindenhez beállítottam, milyen időközönként csipogjon.
Különben nagyon szeretem és ezen kívül nagyon jó a kapcsolatunk. A szívem szakadna meg, ha vége lenne,
Ja hát akkor mit panaszkodsz róla itt névtelnül. Ne húzd az időt itt a gyakorin, menjél vissza pakolni utána, ha már ennyire szereted👌😂
Szerintem egy kompromisszumos megoldás lenne a legjobb. Előbb kicsiben kezdd el tanítani, pl. az étkező asztal legyen tiszta.
A többit ne pakold össze teljesen, csak ami nagyon zavar. Pár hét után lehet fejlődni, most már a ruhákat is mossa el stb.
Így lehet pozitív visszacsatolást kap és megtanulja.
#33 a szeretet, meg hogy méltó módon akarok mellette élni, szerintem nem zárja ki magát.
Igen, nem akarom, hogy emiatt elvárjanak az útjaink, de megelégeltem ezt ami megalázó. De azt tudom, hogy elkövettem egy hibát, úgy gondoltam, majd megváltozik értem.
Onnan próbáltál már közelíteni - bár írtad, hogy voltatok párterápián -, hogy így nem a nőjének/csajának/barátnőjének érzed magadat, hanem az anyukájának, és ezt a szerepet nem szeretnéd eljátszani?
Vagy. Ha úgy viselkedik, mint egy kisfiú, akkor nem érzed azt, hogy egy férfi van mellette, akire felnézhetsz és bátran támaszkodhatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!