Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a rendetlen párombó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a rendetlen páromból, mit próbáljak még?

Figyelt kérdés

Minden szanaszét, ahol lerakta vagy használta. Nem érdekli a rendetlenség, kupi van, csak akkor kezd el “pakolni”, ami emiatt több órás programra nyúlik, ha szinte balhézok. Amit nem akarok, mert nekem se jó érzés házisárkánynak lenni ilyenkor.

Anyuka pici fia, sosem kellett elpakolnia (se az apjának, náluk otthon a nő dolgozik, annak ellenére, hogy teljes állásban dolgozik, ezzel nyilván nem értek egyet).

Próbáltam szépen, pakoljunk együtt, csúnyán, türelmemet vesztve kiabálva... csak ideig-óráig tart, magátÓl SEMMIT nem vesz észre. Ami, ha nem vagyok mondjuk egy hétvégén, káoszba fullad, hazamegyek és vagy 1. órákig pakolok, erről már elvi okokból leszoktam, vagy 2. megint balhé, mert kérem, pakoljon el MAGA után, és akkor jön a hiszti, meg az 5 évesekre jellemző sértődés.

Higgyétek el, mióta együtt élünk, próbálom ezeket... már pàrterápián is jártunk, ott akkor megérti, hogy ez nekem sz**, majd 1 hét múlva folytatódik minden előrről... (mondjam annyit megtanult, hogy evés után nem hagyja az asztalon a tányért és vonul el mint egy szállodában, mert náluk ez a rendszer...)

A kérdés apropója az is, hogy idén valószínűleg megkéri a kezemet. El tudom képzelni, hogy ez hova fejlődhet, gyereket így hogy merjek neki szülni?

Költői kérdés, úgy végezném majd, mint az anyja, házicselédként...

Nagyon szeretem de ezt már nem bírom tovább és most akarok változtatni, házasság előtt.

már teljesen reménytelen vagyok ennyi év után...

2021. dec. 22. 16:10
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
81%
Majd rájön, hogy valamit muszáj lendítenie, ha már faterék nem képesek megenni, amit főztek, különben egyedül marad, ha faterék már nem élnek. Ha meg nem jön rá, nem akar változtatni, így járt.
2021. dec. 22. 17:10
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

Ezt olvasva olyan büszke vagyok magamra, hogy egy talpraesett, rendszerető, normális férfi lettem. Pedig emlékszem tini koromban az ágy alá dugtam a koszos tányérokat és anyám haragja miatt álltam csak neki pakolni... ma egyedül élek egy nagy családi házban és hetente többszőr pakolok, takarítok... na jó a mosogatás nem az erősségem :)

Egy szó, mint száz egy komoly beszélgetés után pár hét határidővel ( ezt nem kell tudnia) minden ki fog derülni, de szerintem ne áltasd magad... Véleményem szerint nem fog megváltozni...

28/f

2021. dec. 22. 17:14
 23/59 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanolyan cseléd leszel, mint az anyja. Ha majd lesz gyerek, csak akkor fogsz eszbekapni.
2021. dec. 22. 17:15
 24/59 anonim válasza:
70%

Az én párom is ilyen. Bár nem anyuci kedvence volt, szimplán trehány. Jöttem haza melóból,lógott a belem és még utánna is pakoljak,takarítsak stb.. mindent megprobáltam. Ezen kívül nekünk jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást. Szóval már mindent megpróbáltam,és együtt érzek szörnyen idegesítő tud lenni.

Szóval vázoltam neki a helyzetet,és mondtam hogy én nem leszek cseléd,vagy megváltozik,vagy pedig megkeresi azt a pénzt amiből tudunk egy takaritónőt fogadni,vagy pedig elköltözöm mert 3 év után elegem lett,kimerültem az örökös veszekedésbe is emiatt.

Végül az lett,hogy valóban megkeresi azt a pénzt amit nyugodtan tudunk takaritónőre költeni,vagy egy kedves nő aki átjár hozzánk. Persze így is van dolgom,de sokkal kevesebb,van szabadidőm és végre nem veszekszünk. Már 8 éve vagyunk együtt,van egy egy éves lányunk. A gyerekkel rengeteget foglalkozik,a gyerek körül elvégez dolgokat fantasztikus apa szerencsére :)

Persze ezt nem azért írom,mert ez egyáltalán nem normális ha valaki trehány. De van olyan,akinek ilyen a személyisége,és képtelen változtatni,ennek ellenére jó férj és apa válhat belőle.

2021. dec. 22. 17:17
 25/59 A kérdező kommentje:

#19 ez is megvolt. Ő sajnálja (es tényleg őszintén mert jólelkű ember), de nem jut eszébe. De azért ha igazán akarná, szerintem munkávalrá tudná venni magát. Valamiért szerintem nem akarja igazán.

#20 szerintem ő ezt így gondolja...

2021. dec. 22. 17:21
 26/59 A kérdező kommentje:
Különben nagyon szeretem és ezen kívül nagyon jó a kapcsolatunk. A szívem szakadna meg, ha vége lenne, de nem tudom, mi lesz...
2021. dec. 22. 17:29
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

Mit, az autóvezetést és a csajozást? ;) Ja, azt nem.

Úgyis Te döntöd el mit hitetsz el Magaddal. (20)

2021. dec. 22. 17:34
 28/59 anonim ***** válasza:
100%
24-es sztoriját szívlelgesd akkor, kérdező és állítsd választás elé: a) felemeli a seggét és besegít, vagy b) keres olyan melót, aminek hála ki tud fizetni egy házvezetőnőt.
2021. dec. 22. 17:36
 29/59 A kérdező kommentje:

#20 akkor nem értettem jól. Úgy gondoltam, szerintem ő ezt hiszi.

Én szerintem akarattal tudna felnőttként változtatni, én nem hiszem azt, hogy egy életre el van rontva, ennyi. Ha erre gondoltál nem, én nem gondolom ezt így.

2021. dec. 22. 17:46
 30/59 anonim ***** válasza:
100%

Vicceltem, azért raktam a kacsintóst. :) Dehogy hiszi, max. azzal magyarázza akár még magának is. Jót akarok Neked, igazad van, tudna ő változni. Csak szerintem nem fog és sajnálnám, ha ráfizetnél.

Amúgy meg az anyukája szerintem nem Veled (vagy a leendő menyével) akart kitolni, hanem inkább ilyen személyiség, körbenyalja a s.ggét annak akit szeret. Valószínű az unokájával is ilyen lesz majd. Kívánom, hogy dönts jól!

(Karácsonyra fizesd be egy házvezetőnő-képző tanfolyamra. Szerintem örülne neki. :))

2021. dec. 22. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!