Rendetlen a parotok?
Volt rendetlen párom, hosszabb távon képtelen voltam tolerálni. Ő úgy érezte jól magát, én meg viszonylag rendpárti vagyok.
A mostani párkapcsolatomnál az érzelmeken túl az is szempont volt, hogy hasonló legyen a rendről alkotott elképzelésünk, mert tapasztalatom szerint hosszabb távon szétcseszi a kapcsolatot, ha mindig a másik után kell takarítani, pakolászni.
összepakol, de a por pl nem zavarja
én meg fordítva vagyok, ledobálok mindent, de a por meg zavar. és inkább az idegesít, hogy pakolgat utánam :D
Szerencsére nem. Nem tudnám tolerálni. Én pofátlanságnak tartom, ha valaki semmibe veszi, hogy takarítok.
Bár volt olyan párom korábban, akinél a saját lakásában elég nagy kupi volt és a takarítást sem erőltette annyira. Nálam viszont tök rendes volt és tetszett neki a rend. Szerintem csak nem birkózott meg egyedül a háztartással, de úgy alapvetően neki is volt igénye a rendre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!