Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a rendetlen páromból, mit próbáljak még?
Minden szanaszét, ahol lerakta vagy használta. Nem érdekli a rendetlenség, kupi van, csak akkor kezd el “pakolni”, ami emiatt több órás programra nyúlik, ha szinte balhézok. Amit nem akarok, mert nekem se jó érzés házisárkánynak lenni ilyenkor.
Anyuka pici fia, sosem kellett elpakolnia (se az apjának, náluk otthon a nő dolgozik, annak ellenére, hogy teljes állásban dolgozik, ezzel nyilván nem értek egyet).
Próbáltam szépen, pakoljunk együtt, csúnyán, türelmemet vesztve kiabálva... csak ideig-óráig tart, magátÓl SEMMIT nem vesz észre. Ami, ha nem vagyok mondjuk egy hétvégén, káoszba fullad, hazamegyek és vagy 1. órákig pakolok, erről már elvi okokból leszoktam, vagy 2. megint balhé, mert kérem, pakoljon el MAGA után, és akkor jön a hiszti, meg az 5 évesekre jellemző sértődés.
Higgyétek el, mióta együtt élünk, próbálom ezeket... már pàrterápián is jártunk, ott akkor megérti, hogy ez nekem sz**, majd 1 hét múlva folytatódik minden előrről... (mondjam annyit megtanult, hogy evés után nem hagyja az asztalon a tányért és vonul el mint egy szállodában, mert náluk ez a rendszer...)
A kérdés apropója az is, hogy idén valószínűleg megkéri a kezemet. El tudom képzelni, hogy ez hova fejlődhet, gyereket így hogy merjek neki szülni?
Költői kérdés, úgy végezném majd, mint az anyja, házicselédként...
Nagyon szeretem de ezt már nem bírom tovább és most akarok változtatni, házasság előtt.
már teljesen reménytelen vagyok ennyi év után...
Én nagyon rendetlen vagyok, sose sikerül rajta javítsak, utálok takarítani… de ha nem otthon vagyok (ez kb 250 nap évente..hotel stb), akkor próbálok nem kupit hagyni.
Sose fog megváltozni, leszarja a te igényeid… dobd ki!
#9, nem örülnek a szülők, anyukának ez teljesen természetes sajnos. Örömmel ellátná ő továbbra is.
Feltételezem az én értékrendem meg neki furcsa, de nem szól bele.
“Csak” ezt nevelték bele, amivel én, és azért emiatt ő is egy életre szív... haragszom is emiatt rá.
Lenne értelme ezt a kérdést megmutatni neki?
Félek a következményektől, szerintem azt hiszi majd, kiadtam ország világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!