Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy jobb legyen a helyzet?

Figyelt kérdés
A férjem úgy érzem nem tisztel engem. Sokszor beszél velem csúnyán, és sokat sírok mert megbánt. Jelenleg várandós is vagyok. A terhesseg előtt mintha a felhők fölött jártam volna, most viszont azt érzem, hogy csak egy mosó, főző, takarító vagyok. Semmiben nem segít nekem, azon kívül, hogy mindent ő fizet. Ezért hálás is vagyok, de én is kapok pénzt, viszont azt beszéltük meg, hogy azt félretesszük mindig. Akkor ez így normális? Nem fizikai munkát végez, még sem jut eszébe soha hogy mivel tudna nekem könnyíteni. Ha rosszul vagyok és lefekszem azt az érzést kelti bennem, hogy én csak henyélek. De pl. a mai beszólása eléggé szíven ütött: filmeztünk, rendeltünk pizzát, aztán 2 óra múlva éhes lett és kérdezte hozzon e nekem pizzát. Mondtam csak egy szeletet. 2 szeletet hozott. Megkérdeztem, hogy magának hozta a másikat? Mondta igen, de ehetek belőle. Éd ahogy elkezdtem enni, egyre jobban megkívántam, és megettem a pizza szelet felét. Mire undorral rám nézett és azt mondta “úgy gyülölöm, amikor hazudsz, egy harapásról volt szó. Nem arról, h megzabálod az egészet.” Aztán befordult aludni. Én pedig kimentem és hoztam neki egy másik szeletet, ami persze már nem kellett neki. Én sose mondanék neki ilyet, max kinevetném, h jaj milyen kis éhes vagy és hoznék másikat magamnak. Már úgy bánom, h ettem egyáltalán. Tegnap este pedig szintén beszólt. Nézta ahogy eszek és közölte, hogy olyan undoritóan zabálok. Egyébként többször van hasonló beszólása. Előtte egy nagyon mérgező kapcsolatból léptem ki, amiután azt gondoltam megerősödtem. Viszont egyre inkább azt érzem, h vesz el belőlem és csak nehezítí az így is nehéz várandósságom utolsó heteit. Mit kéne tennem? Álljak le veszekedni? Mondjam el az igazam? (Süket fülekre talál) vagy csak hagyjam figyelmen kívül? Úgy bírom, h ő simán túl tud lenni ezeken, mintha meg sem történt volna…

2021. dec. 21. 03:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudj ,de nem tudlak sajnálni !!
2021. dec. 21. 08:50
 12/29 anonim ***** válasza:
81%

Ket választásod van !!!

Vagy tűröd ezt vagy amit eddig félre tettél pénzt es fogod magad és elköltözöl.sajnálni en se tudlak

2021. dec. 21. 08:51
 13/29 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem kell sajnálni, nem is erről szólt a kiírásom. Isten ments, h bárki is sajnáljon engem!!!!

Szerettem volna megerősítést, illetve egy tanácsot/gondolatot arra, hogy hogyan tovább és érdekelt a külső szemek véleménye. Így talán könnyebben elfogadom majd és találok megoldást.

2021. dec. 21. 08:54
 14/29 anonim ***** válasza:
14%

9-es, ja persze, csak a terhességed alatt jött elő... na hagyjuk már! Gondolom a pasas amúgy egy jó megjelenésű férfiállat. Ne áltasd magadat! Ez az oldala végig ott volt a szemed előtt, csak nem vetted észre, mert be voltál gerjedve! Hogy is mondják a nők esetében... a p1náddal gondolkoztál?

Azt mondod, nem normális dolog. Tényleg nem az. De te sem vagy normális.

Ezt érdemled. Ez kellett neked, úgyhogy mostmár viseld a rongy szerepét.

Az meg külön szép, hogy más kérdéseknél ti beszéltek a férfiak esetében emberi értékekről... hányok tőletek.

2021. dec. 21. 08:57
 15/29 anonim ***** válasza:
78%

"csak egy mosó, főző, takarító vagyok"

Nagyon össze kell tartanotok, mert a babával majd még több tennivaló, munka lesz. Már most nem bírod egyedül. Nem is kell. Csinálj sokkal kevesebbet. Ha ő nem vesz részt semmiben, hívjatok fizetett segítséget.

2021. dec. 21. 09:11
 16/29 anonim ***** válasza:
36%
En se hiszem h a terhesség alatt jött volna ez ki..eddig is igy volt csak most ő a fenntartó es most ő fizet mindent !attól h terhes vagy tudsz főzni,takarítani..miért kéne segiteni neked nem értem
2021. dec. 21. 09:12
 17/29 A kérdező kommentje:
De szerintetek hibás vagyok, hogy belekezdtem a 2. szelet pizzába is? Tényleg ezt érdemeltem miatta?
2021. dec. 21. 14:22
 18/29 anonim ***** válasza:
78%
Azért vagy hibás, mert ezt a férfit VÁLASZTOTTAD. Érted?! Választottad.
2021. dec. 21. 14:30
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pizza a lényeg ..hanem h egy segglyuknak szülsz ...ahogy itt írja sok más normális ember
2021. dec. 21. 21:12
 20/29 anonim ***** válasza:
60%
Hú, de felment a vérnyomásom a válaszokat olvasgatva. Jézusom emberek, mi a f@sz van veletek?! Hogy lehet ilyen undorító módon nekimenni a kérdezőnek, miért ő a hibás azért mert a párja egy seggfej?? Simán lehet, hogy valakiből csak később bukik ki a rossz oldala és a nagy szerelemben az ember nem veszi észre az intő jeleket. Kérdező, én is azt mondom, hogy csapj az asztalra és állj ki magadért. Terhesen az ember étvágya megnő és hamarabb elfárad, ez teljesen természetes, a párodnak a tenyerén kéne hordoznia. Igenis verd ki a balhét mindenért, ne maradjon benn semmi. Ha észbe kap, akkor van még remény, ha nem, akkor még most le tudsz lépni.
2021. dec. 22. 00:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!