Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy jobb legyen a helyzet?
Ket választásod van !!!
Vagy tűröd ezt vagy amit eddig félre tettél pénzt es fogod magad és elköltözöl.sajnálni en se tudlak
Egyáltalán nem kell sajnálni, nem is erről szólt a kiírásom. Isten ments, h bárki is sajnáljon engem!!!!
Szerettem volna megerősítést, illetve egy tanácsot/gondolatot arra, hogy hogyan tovább és érdekelt a külső szemek véleménye. Így talán könnyebben elfogadom majd és találok megoldást.
9-es, ja persze, csak a terhességed alatt jött elő... na hagyjuk már! Gondolom a pasas amúgy egy jó megjelenésű férfiállat. Ne áltasd magadat! Ez az oldala végig ott volt a szemed előtt, csak nem vetted észre, mert be voltál gerjedve! Hogy is mondják a nők esetében... a p1náddal gondolkoztál?
Azt mondod, nem normális dolog. Tényleg nem az. De te sem vagy normális.
Ezt érdemled. Ez kellett neked, úgyhogy mostmár viseld a rongy szerepét.
Az meg külön szép, hogy más kérdéseknél ti beszéltek a férfiak esetében emberi értékekről... hányok tőletek.
"csak egy mosó, főző, takarító vagyok"
Nagyon össze kell tartanotok, mert a babával majd még több tennivaló, munka lesz. Már most nem bírod egyedül. Nem is kell. Csinálj sokkal kevesebbet. Ha ő nem vesz részt semmiben, hívjatok fizetett segítséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!