Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy jobb legyen a helyzet?
Te ilyennek szultel gyereket.
Gratulalok! Szep boldogsag lesz
Bocs, rosszul fogyalmaztam.
Ilyennek csinalsz gyereket.
Szóval kiléptél egy bántalmazó kapcsolatból, hogy belekerülj egy másikba. Szuper. Ráadásul ennek szülsz is. Nagyon jó...
Kezdetben azt mondom, állj le veszekedni. Ha a szép szó nem használ (ahogy mondtad) akkor kiabáppj, hisztizz stb. Szeretni és tisztelni úgysem fog, de talán megtanulja, hogy nem érdemes beszólogatni. Ha ez sem használ és folytatja, nem tudom, hogy fogtok élni mellette.
Továbbá: ha már eleged van és semmiképp sem hagyja ezt abba (többszöri beszélgetés, veszekedés, párkapcsolati tanácsadó stb) akkor fogod magad és gyűjtesz pénzt, hogy mire már nem bírod, lelépj.
A veszekedéssel csak a tűzet fogod szítani. Én annyit mondanék szépen csendesen, hogy pont akkor kell fájdalmat okoznod, és csalódnom benned amikor a babánkat várjuk. Tőled nem erre számítottam. Hol van az a férfi aki tisztelt és védelmezett.. már csak azért se veszekednék, mert ott a baba. Elkezdenék teljesen semlegesen viselkedni én is.
Szerintem jobb taktika mint a veszekedés.
Ki mit szakít, azt szagol, ahogy még dednagyanyám mondta állítólag.
Te ezt vállaltad. Erre mondtál igent. Sok pasi közül választhattál volna, de neked ez kellett. Ezt szakítottad.
Úgyhogy pofa be, és tűrjél!
Adom az előzőket. Nyilván ez volt a legjobb az összes közül. Annyira, hogy még gyerek is kellett.
Ennek a kérdésnek amúgy mi értelme? Jöttél kicsit nyígni meg sajnáltatni magad? Ha neked ez nem lenne jó már rég leléptél volna. Nyilván terhesen meg pénz nélkül nem fogsz ugrálni. Szóval ezt választottad, ez kellett, most tűrjed. Sok boldogságot.
A mi szerelmünk abban a 9 hónapban kezdett igazán fellángolni.
Nagyon benézted, sajnálom.
Már most keresd az utat ebből kifelé!
+30-40 év így?
Ez az oldala a terhességem alatt jött elő. Nem tudtam előre…
És csak jól esett kiírni magamból. Fiatalok vagyunk egyébként, de nem szeretném, ha ez lenne a mérvadó a válaszokban!
Megerősítés kellett, hogy ez nem normális dolog. Köszönöm a válaszokat! Akik pedig támadva írtak, köszi, de ti sem vagytok különbek ezek szerint.
Mondom hogy ez van... jöttél kicsit sajnáltatni magad, meg nyígni hogy mennyire rossz sorsod van. Közben meg a világon nem fog változni semmi, sőt szülsz ennek az aranyembernek még vagy kettőt.
Szóval a helyedben elgondolkodnék valóban velünk van-e a baj .
Értelmetlen kérdések sorozata....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!