Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy jobb legyen a helyzet?

Figyelt kérdés
A férjem úgy érzem nem tisztel engem. Sokszor beszél velem csúnyán, és sokat sírok mert megbánt. Jelenleg várandós is vagyok. A terhesseg előtt mintha a felhők fölött jártam volna, most viszont azt érzem, hogy csak egy mosó, főző, takarító vagyok. Semmiben nem segít nekem, azon kívül, hogy mindent ő fizet. Ezért hálás is vagyok, de én is kapok pénzt, viszont azt beszéltük meg, hogy azt félretesszük mindig. Akkor ez így normális? Nem fizikai munkát végez, még sem jut eszébe soha hogy mivel tudna nekem könnyíteni. Ha rosszul vagyok és lefekszem azt az érzést kelti bennem, hogy én csak henyélek. De pl. a mai beszólása eléggé szíven ütött: filmeztünk, rendeltünk pizzát, aztán 2 óra múlva éhes lett és kérdezte hozzon e nekem pizzát. Mondtam csak egy szeletet. 2 szeletet hozott. Megkérdeztem, hogy magának hozta a másikat? Mondta igen, de ehetek belőle. Éd ahogy elkezdtem enni, egyre jobban megkívántam, és megettem a pizza szelet felét. Mire undorral rám nézett és azt mondta “úgy gyülölöm, amikor hazudsz, egy harapásról volt szó. Nem arról, h megzabálod az egészet.” Aztán befordult aludni. Én pedig kimentem és hoztam neki egy másik szeletet, ami persze már nem kellett neki. Én sose mondanék neki ilyet, max kinevetném, h jaj milyen kis éhes vagy és hoznék másikat magamnak. Már úgy bánom, h ettem egyáltalán. Tegnap este pedig szintén beszólt. Nézta ahogy eszek és közölte, hogy olyan undoritóan zabálok. Egyébként többször van hasonló beszólása. Előtte egy nagyon mérgező kapcsolatból léptem ki, amiután azt gondoltam megerősödtem. Viszont egyre inkább azt érzem, h vesz el belőlem és csak nehezítí az így is nehéz várandósságom utolsó heteit. Mit kéne tennem? Álljak le veszekedni? Mondjam el az igazam? (Süket fülekre talál) vagy csak hagyjam figyelmen kívül? Úgy bírom, h ő simán túl tud lenni ezeken, mintha meg sem történt volna…

2021. dec. 21. 03:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%
Csak a kérdező olyan buta mint a segg ...ahhoz is hülye h egyedül eldöntse ez normális v sem ami otthon megy 🤣🤣
2021. dec. 22. 04:31
 22/29 anonim ***** válasza:
56%

ahogy elnézem a válaszokat, ti sem lehettek sokkal kedvesebbek a partneretekkel, ha itt ilyen hangnemben szóltok egy másik emberhez, aki lehet, hogy rosszul döntött, de attól még nem ezt érdemli. vagy itt mindenki tökéletes? soha nem volt szerelmes (mondjuk az lehet). és ha véletlenül mégis bajban lenne, akkor arra vágyik, hogy mindenki mondogassa neki, hogy milyen hülye.

az empátia számotokra ismeretlen fogalom

2021. dec. 22. 05:14
 23/29 anonim ***** válasza:
62%

22-es, ha valaki hülye, az többnyire az ő baja. Ez nem hiszti oldal. Persze, lehet picsogni, de akkor ne csodálkozzon, ha arcba kapja az igazságot.

Nem elfogadott, amit vele művel a kedves párja, de áruld már el, te ilyen esetben inkább ide írogatnál ki kérdést, vagy fognád magad és csinálnál ellene valamit?

2021. dec. 22. 05:59
 24/29 anonim ***** válasza:
41%
csinálnék, de attól még nem gondolom, hogy mások földbedöngölése normális. pláne, ha szar helyzetben van. nem túl motiváló a hádehülyevagy, ésmégennekszülsz, megérdemled.
2021. dec. 22. 06:50
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
Ez a helyzetet maga választotta..ha akarna más irányba lépne ..de most az van h terhes stb.sajnos a hülyéket nem tudom sajnálni.és empátia se kell ...nekem ez szánalmas
2021. dec. 22. 08:56
 26/29 anonim ***** válasza:
63%

Ez itt nem empátiáról szól, meg együttérzésről cseszdmeg.

A kérdező csak picsogni jött ide, kicsit nyígni hogy neki milyen szar az élete és remélte hogy ekézzük kicsit a pasit.

A saját szavaival írta le, hogy nem megoldást vár, csak "jól esett kibeszélni magából"....

Szóval a szokásos terheshiszti egy kis önsajnálattal.

A világon SEMMI SEM FOG VÁLTOZNI az adott helyzetben.

Ezért ÉRTELMETLEN a kérdés.

2021. dec. 22. 09:23
 27/29 anonim ***** válasza:

"Már úgy bánom, h ettem egyáltalán."

Ne hagyd magad megbetegedni. A fontos szükségleidet ki kell elégítened.

2021. dec. 22. 09:37
 28/29 anonim ***** válasza:
73%
En csak a gyereket sajnálom ..hova születik
2021. dec. 22. 10:15
 29/29 anonim ***** válasza:
46%
Jaj, ez csak a szokásos troll.
2021. dec. 22. 13:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!