Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltekenysegbol nem akarja ,hogy plasztikazzak?
Miota az eszemet tudom es ert jo sok atrocitás a kulsom miatt azota tudom,hogy szeretnek orrplasztikat es esetlegesen egy allcsucs korrekciot,de az csak opcionalis..
Mivel sokszor hallottam ha ram neztek ferfiak ,hogy felejtos vagy hogy ez “csunya” stb ezert torekszem a szepsegre..osszegyujtottem mar eleg penzt a plasztikara.Viszont a baratom hallani sem akar rol.Egyenesen megsertodik,ha felhozom,hogy be fogok jelentkezni az orvoshoz.Azzal “fenyeget”,hogy ugy mar nem fogok neki tetszeni.Neki msot vagyok szep es azutan lehet nem leszek…
De szerintem meg ha msot tetszem neki akkor azutan csak jobban tetszhetek…
Mit gondoltok? Kicsit nyilvan elbiznytalanit azzal,hogy msot ezt mondja hogy nem fogok neki tetszeni es majd kiszeret vagy elhagy..masreszrol meg azt gondolom lehet fel mi lesz ha tényleg szep no leszek,esetleg elhagyom emiatt.nem akarom igy leelni az eletem,hogy mindig ettol rettegek mikor szol be valaki a kulsom miatt..hiaba van baratom aki tenyleg gyonyorunek lat azert igyis felve megyek az utcan valami bunko beszol esetleg..
27,mar mi a kamu abban,hogy szerinte is es szerintem is szebb lett az egyik szineszno idosebb korbana a plasztikakkal mint atlagoskent fiatalon volt?:D
Azert a mai szepsegidealt erosen alakítja az insta es a reality valamint a media világa.Ott kb midnen no palsztikaztat,de mar a ferfiak is azert eljarkalnak ilyen-olyan toltesekre.Szoval akarhogyis de manapság mivel ezt nyomatjak 0-24 valóban szebbnek latjuk ugy alapbol a muvibb noket,mint az atlagos termeszeteset.Es nem a azornyellakra gondolok akik tultoltak..
De amugy elegge elkanyarodtun ka tematol,hogy nekem viszont szuksegem us van ra :)
Volt nőn, aki kirúgott, akivel én szakítottam, akivel beláttuk, hogy nem megy ez együtt, stb.
Olyan nem volt, van, lesz, nem lehet, aki pincsi lenne az oldalamon.
Saját, személyes életében, vàgyában, döntésében maradjon önmaga!
Persze, elmondom, hogy én hogy gondolom.
Ha ennél többet akar: keressen màst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!