Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feltekenysegbol nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltekenysegbol nem akarja ,hogy plasztikazzak?

Figyelt kérdés

Miota az eszemet tudom es ert jo sok atrocitás a kulsom miatt azota tudom,hogy szeretnek orrplasztikat es esetlegesen egy allcsucs korrekciot,de az csak opcionalis..

Mivel sokszor hallottam ha ram neztek ferfiak ,hogy felejtos vagy hogy ez “csunya” stb ezert torekszem a szepsegre..osszegyujtottem mar eleg penzt a plasztikara.Viszont a baratom hallani sem akar rol.Egyenesen megsertodik,ha felhozom,hogy be fogok jelentkezni az orvoshoz.Azzal “fenyeget”,hogy ugy mar nem fogok neki tetszeni.Neki msot vagyok szep es azutan lehet nem leszek…

De szerintem meg ha msot tetszem neki akkor azutan csak jobban tetszhetek…

Mit gondoltok? Kicsit nyilvan elbiznytalanit azzal,hogy msot ezt mondja hogy nem fogok neki tetszeni es majd kiszeret vagy elhagy..masreszrol meg azt gondolom lehet fel mi lesz ha tényleg szep no leszek,esetleg elhagyom emiatt.nem akarom igy leelni az eletem,hogy mindig ettol rettegek mikor szol be valaki a kulsom miatt..hiaba van baratom aki tenyleg gyonyorunek lat azert igyis felve megyek az utcan valami bunko beszol esetleg..

2021. dec. 20. 12:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
81%

Két hete volt orrműtétem, úgy írok. Én egy szép nőnek tartom magam, a környezetem is annak tart, van vőlegényem, nyilván ő is. Szerinte semmi szükségem rá, de tudod, mit mondott? Hogy ha nekem úgy jobban tetszik és szívesebben nézek tükörbe, akkor csináljam, ő így is, meg úgy is szeretni fog, és ezzel lezártuk a témát.

Ne érdekeljen, ki mit mond, mivel nem nekik kell a te testedben élni. Ha ők ellenzik az orrplasztikát, hát ne csináltassanak, te meg hadd döntsed el, ha már a saját testedről és pénzedről van szó.

Egyébként egy ilyen műtét híre sok emberből kihozza a hitványt. Vannak, akik bele sem tudnak gondolni, hogy valami annyira frusztrál valakit esetleg gyerekkora óta, hogy inkább kés alá fekszik miatta egy valag pénzért bevállalva egy csomó kellemetlenséget és fájdalmat. Azért sokan még bele is rúgnak az emberbe, hogy nem normális, meg pszichológus kéne neki. Pl. nem értem, hogy jelen esetben, egy olyan nőnek miért írnak ilyet, akinek nem is látták az arcát. Ez szimpla bántás, semmi több. És ezt úgy írom, hogy én több mint egy éve járok terápiára.

Csináltasd meg, ha ennyire zavar, meglátod, szeretni fogod. Az én orrom két hetes, fel van dagadva még, de már így is sokkal jobb, mint az eredeti, és ennél csak jobb lesz. Elmondhatatlan, milyen jó már most tükörbe nézni és egy percig sem bántam meg, hogy végre rászántam magam.

Sok sikert a műtéthez, és nagy ívből szard le a pasidat, aki láthatóan leszarja az érzéseidet.

2021. dec. 20. 17:37
 22/34 anonim ***** válasza:
62%
Ne hallgass senkire csak is magadnak kell megfelelned. Ha nem tetszik neki akkor így járt, sajnos az emberek álszentek.
2021. dec. 21. 00:08
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Rühellem a plasztikát.

Viszont a te tested, orrod, állad, pénzed.

Örökre az lesz.

A mai párod, meg ki tudja meddig?

2021. dec. 21. 08:09
 24/34 A kérdező kommentje:

Erdekes,mert egyebkent a baratom ugy latom nagyon is szereti a plasztik noket ,akiken azért latszik,hogy van botox vagy toltes ,nagyobb mell,fenek stb…a filmekben is ,ha mondom xy szineszno 20 eve kevesbe votl szep ,mint msot olasztikaval a valasza “meg johogy!!sokkal szebb lett”.

Szoval igazabol ezek is meggyoznek,hogy csak attol tart hogy jobb no leszek… Bejelntkeztem ma a konzultaciora! :)

2021. dec. 21. 12:37
 25/34 anonim ***** válasza:
81%

21-es voltam, persze, hogy attól fosik, hogy jobb leszel, ez nem is kérdés. Normális önbecsüléssel rendelkező férfi nem csinál hisztit ilyenből. És nem azt mondom, hogy feltétlenül egyet kell értsen, vagy egyenesen támogatnia kell, de olyanokat mondani, mint a te párod, na, az árulkodó.

Menj és beszélj az orvossal, a pasidat meg szard le.

2021. dec. 21. 13:12
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
Na ezért tartanak ott a nők azért vannak így elszállva mert mindenki így bátorítja őket mint az utolsó😀 és ezt nőként mondom.
2021. dec. 21. 13:22
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

"meg johogy!!sokkal szebb lett” 😆

Az az ember vagy hülye ,vagy vak , vagy vegyen egy guminőt az full plasztik , vagy kacsa a kérdés.

Lehet minuszolni , elfogadom más vèlemènyèt , döntèsèt, de a hülyeség hypeolásával nem tudok azonosulni.

2021. dec. 21. 13:30
 28/34 anonim ***** válasza:
32%
26 én meg férfiként mondom hogy nem azért vannak elszállva maguktól a nők tömegei mert szépek (plasztikával vagy anélkül) hanem mert nők és frekventált korban vannak
2021. dec. 21. 15:12
 29/34 anonim ***** válasza:
37%
28, amire te gondolsz,az nem elszallas...
2021. dec. 21. 16:23
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
Miért mire gondolok szerinted?
2021. dec. 21. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!