Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek féltékeny?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy iszonyatosan féltékeny vagyok. Nem mutatom ki, nem hepciáskodok és semmi hasonló. A párom nem is tudja, hogy ezt érzem, feleslegesnek tartom elmondani neki ugyan is semmi okot nem adott rá. Tudom, hogy ez csak az agyam hülye szüleménye ami kiváltja ezt. Olyanokra gondolok, hogy ha mondjuk nem időbe ér haza, hanem 20 perccel később akkor biztos mással volt. Vagy, biztos nőkkel beszélget ha telefonozik stb. Ami nincs így! Van egy lány barátja, csak akkor találkoznak ha én is ott vagyok, nélkülem soha. Még is féltékeny vagyok erre a nőre, úgy érzem elakarja venni tőlem a párom. De szerintem ezt is csak én találom ki. Ami miatt aggódni kezdtem a lány miatt az alábbi okok voltak: 0-24 beszélnek chaten. A lány mindig elhívja kettesben találkozni de a párom nem megy. Perverz dolgokkal viccelődik. Túlgondolom tudom. Szeretném ezt eltüntetni a fejemből. Tudnátok tanácsot adni, hogyan? 25/L2021. dec. 17. 09:19
1/8 anonim válasza:
A lany valszeg szerelmes belé, és ettol leszel feltekeny. A baratod meg elvezi a rivaldafenyt. Szerintem az lenne a legjobb, ha oszinten elmondanad, hogy benned ez rossz erzeseket kelt, még akkor is ha tudod hogy nem fog felrelepni, es talaljatok erre megoldast. Amugy vagy hisztisse tenne egy ido utan a helyzet, vagy egyszercsak kirobbanna beloled, a baratod meg nezne tagra nyilt szemekkel hogy most mi van?
2/8 anonim válasza:
Csak egy jotanacs egy 34 éves nőtől:
Ha már a fejedbe megszuletik a gondolat az nem hazudik soha.
Bízz a megerzeseidben a női ösztöneink erre (is) vannak.
3/8 anonim válasza:
Szóljál ennek a lánynak, hogy kellemetlennek érzed a gyakori üzeneteit és jelenlétét. Tegye meg azt a szívességet, hogy viszsavesz belőle.
Garantáltan többet akarna a barátodtól.
4/8 anonim válasza:
#2 ez nem mindig igaz... Van aki kórosan féltékeny és mindenen kattog, a legjámborabb emberről is azt gondolja, hogy megcsalja.
5/8 anonim válasza:
4es ez hülyeség. Te is tudod.
Mindennek van alapja.
6/8 anonim válasza:
Nem értek egyet. Egy önbizalomhiányos,birtokló emberrel nem lehet mit kezdeni. Voltam részem benne. Soha nem csaltam meg, mégis folyton gyanusítgatott hogy biztos x meg y-al is hetyegek. Nem tartott sokáig a kapcsolat...
7/8 A kérdező kommentje:
A barátom hűséges ez biztos. Napi 8 órát töltünk külön összesen, mindenhová együtt megyünk, mindent együtt csinálunk, mivel szeretünk együtt lenni. Látom az üzeneteit, mert ha valami olyan van azonnal megmutatja. Teljesen alaptalan a féltékenységem ezt tudom jól, ezért kérek segítséget mit tehetnék? A lány, szerintem is szerelmes, ezt mondtam is a páromnak. Neki is kezd néha furcsa lenni, tiltani nem fogom neki viszont mert nincs jogom és nem is szeretnék tiltani semmit. Ő saját magától csökkentette a beszélgetéseket. De nem tudom hogy kezeljem ezt az egészet.
2021. dec. 17. 11:00
8/8 anonim válasza:
Szerintem térj észre mert úgy se vezet jóra.
Még most így van , de majd fogsz te még jelenetet is rendezni akkor annyi ennek a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!