Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feltekenysegbol nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltekenysegbol nem akarja ,hogy plasztikazzak?

Figyelt kérdés

Miota az eszemet tudom es ert jo sok atrocitás a kulsom miatt azota tudom,hogy szeretnek orrplasztikat es esetlegesen egy allcsucs korrekciot,de az csak opcionalis..

Mivel sokszor hallottam ha ram neztek ferfiak ,hogy felejtos vagy hogy ez “csunya” stb ezert torekszem a szepsegre..osszegyujtottem mar eleg penzt a plasztikara.Viszont a baratom hallani sem akar rol.Egyenesen megsertodik,ha felhozom,hogy be fogok jelentkezni az orvoshoz.Azzal “fenyeget”,hogy ugy mar nem fogok neki tetszeni.Neki msot vagyok szep es azutan lehet nem leszek…

De szerintem meg ha msot tetszem neki akkor azutan csak jobban tetszhetek…

Mit gondoltok? Kicsit nyilvan elbiznytalanit azzal,hogy msot ezt mondja hogy nem fogok neki tetszeni es majd kiszeret vagy elhagy..masreszrol meg azt gondolom lehet fel mi lesz ha tényleg szep no leszek,esetleg elhagyom emiatt.nem akarom igy leelni az eletem,hogy mindig ettol rettegek mikor szol be valaki a kulsom miatt..hiaba van baratom aki tenyleg gyonyorunek lat azert igyis felve megyek az utcan valami bunko beszol esetleg..

2021. dec. 20. 12:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%
4-es vagyok nekem is tervben van műtét de itt nem konkrétan az orról van szó hanem a teljes arc összképhatásáról. Nekem serdülőkorban ugrott előre az arcom (gyerekszínészek rémálma mint mondják), az hogy nagy az orrom az egy dolog de az állam főképp profilból nézve beljebb van mint az ajkaim. Tehát ha áll nagyobb, orr kisebb akkor harmóniába lehet hozni. Lehet nekem az állnagyobbítás elég lesz, de az szemből nézve is szükséges mert a homlok tetejétől orrtőig táv az egész arc (függőlegesben) 1/3 kell legyen ideálisan nekem viszont a csökevényes állam miatt ez feltűnően nincs meg
2021. dec. 20. 13:35
 12/34 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes, hogy a kérdezőt állítják be önzőnek. Ha az én páromat valami bántja, és boldoggá tenné egy plasztikai műtét, akkor támogatnám. Sokkal jobb együtt lenni valakivel, aki szereti önmagát. Jól érzed kérdező, a pasid nem akarja hogy jobban nézz ki, nem akarja hogy magabiztos, kívánatos nő legyél.
2021. dec. 20. 14:14
 13/34 anonim ***** válasza:
22%

Hasonló cipőben vagyok, csak más a párom hozzáállása. Eddig töltettem 2x az ajkaim, mert tollvonásnyiak voltak, de a saját bátyám nem vette észre, mert szép és természetes lett, nem kacsaszáj meg “méhkas szopóverseny első helyezett” kinézetű.

Az orromat én is meg akarom csináltatni, mert ENGEM zavar. A mellplasztikám jövőre vagy 2023 elején lesz, együtt nézegetünk referenciaképeket, hogy nekem mi tetszik, és ő mit szól hozzá. Én hoztam fel a plasztikát, én is fogom kifizetni.

Mikor először beszéltünk erről, annyit mondott:

“Ha téged boldoggá tesz és jól érzed magad miatta, akkor én csak támogatni foglak benne.”

Szerintem a párod tuskó, és az itteni “férfiak” az elhatalmasodott patriarchátus miatt nem tudják felfogni, hogy egy nő elsősorban SAJÁT MAGÁNAK akar megfelelni és tetszeni. Ha másnak, akár az anyjának vagy a férjének, azt már egy korántsem egészséges alá-fölérendeltségi viszony.

Kérdező, csináltasd meg, ha szeretnéd, és ne engedd hogy más hátráltasson ebben, és gátakat szabjon neked.

25N

2021. dec. 20. 14:29
 14/34 A kérdező kommentje:

Nem ertem,hogy miert hihetetlen ,hogy “atrocitas”ert a kulsom maitt es ezek hatasara en sem fogadom el magam?Hogy ezek alakitottak a viszonyomat onmagammal?Elvegre is a kulso szemelyek hatarozzak meg,hogy most szepek vagy epp csunyak vagyunk..

moert hihetetlen,hogy kb evente 1-2x valaki elmormogja,hogy hu de ronda es ez belegazol a hiusagomba az onertekelesembe? Hogy zavar nem mondjak ,hogy de szep vagy meg akkor sem ,ha amzgy gyonyoru ruhat veszek fel es minden porcikambol kihoztam a legjobbat?Smink es haj telintetben?Hogy a testem az jo,mert azon tudok egyedul alakitani es max azt mondjak jaj de csinos vagy.

Egyedul a baratomtol hallom hogy szep vagyok .De amikor ket napja nem modnta akkor ketsegbe esek hogy nem is tetszem amugy neki sem,mert mondtak mar ram 30an hogy ronda vagyok…es mindenkire fetekeny vagyok mert magamat rondanak gondolom.Es a baratom is ezt nem akarja megerteni,hogy egy plasztika ezen segithetne!amugy jarok pszichologushoz is,de elarulom sehiteni o ezen nem tud semmit.Attol,hogy o azt mondja szerinte minden ok vagy beszelget velem attol meg nem fog megvaltozni a kulsom.

Valaki irta,hogy egy rusnya no nem lesz szep a playztikatol..oh dehogynem..akit “rusnynak” titulalnak sokszor eleg egy orr vagy egy álplasztika es maris leglabb atlagos vagy szep lesz..igenis ezek a dolgok durvan meghatarozzak a kulsot.Egyik szepsegkirlayno sem lenne szep deformalt orr vagy alcsonttal…

2021. dec. 20. 14:34
 15/34 anonim ***** válasza:
59%
Barmi is itt a korites, mind mellebeszeles. Igenis azt nem akarja hogy masnak us tetszel. Meghogy a kulsod nem fontos neki, ha igy tetszel, ugy is fogsz. Minden mas csak feltekenykedes. Tipikus lehuzada a nonek, nehogy okosabb, szebb, jobb csaj legyen.
2021. dec. 20. 15:05
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te már ezt eldöntötted, nem is miatta fogsz menni hanem saját magad miatt - egyértelmű

Sok zseni meg írkalja kb úgy mint ha a palid 100 éve ismernèk, hogy biztos azért mert akkor biztos hogy pattintanád.

Amikor összejöttetek , ő úgy elfogadott ahogy vagy, te pedig úgy döntöttél , hogy belevàgsz, valós/ vagy kèpzelt sérelmek alapján ,én nem láttam az arcod.

Szöveges oldalon nem lehet mérlegelni hogy:

1 a palid pontosan mit gondol , vagy érez

2 tènyleg mennyire szükséges a műtèt

3 azt sem tudom, hogy honnan jönnek ezek a komplexusok, közép iskolàbol örököltek, vagy ennyire alja helyen màszkàltok, esetleg bekèpzelitek

2021. dec. 20. 15:18
 17/34 anonim ***** válasza:
26%

14: "amugy jarok pszichologushoz is,de elarulom sehiteni o ezen nem tud semmit.Attol,hogy o azt mondja szerinte minden ok vagy beszelget velem attol meg nem fog megvaltozni a kulsom."

Mivel nem is a külsődnek kéne megváltoznia, hanem a külsődhöz való viszonyodnak.

Persze, hogy hiába veszed fel a leggyönyörűbb ruhákat és hiába tökéletes a hajad és a sminked. Ordít rólad, hogy nem fogadod el magadat. Nagy általánosságban, aki nem fogadja el magát (külsőleg), azt nem is látják szépnek. Az igazi szépség belülről fakad, onnan sugárzik ki. És benne van a helyes önértékelés, hogy az illető értékes és szerethető embernek tartja magát. Belőled ez hiányzik, és ezen nem segít sem az, hogy ténylegesen szeretve vagy (van párod), sem a plasztikai műtét.

2021. dec. 20. 15:25
 18/34 anonim ***** válasza:
49%
Miért kéne magát elfogadnia ha van rá megoldás?
2021. dec. 20. 15:39
 19/34 anonim ***** válasza:
64%
... hogyne, álljunk pozitívan a külsőnkhöz és a jó kisugárzásunk mindenen átsegít.😜Régen az iskolai szekálásra azt mondták "ne törődj vele" tegye fel a kezét aki ezzel ki volt segítve. "Most lekoptatnak, leszólnak a külsőd miatt de ha elfogadod magad ez megváltozik"- hagyjuk már ezeket a zöldségeket. Az se ördögtől való ha a kérdező nyitott lenne új arccal menőbb fiúkák felé... elvégre nem házas
2021. dec. 20. 15:56
 20/34 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ne törődj vele,csinàltasd meg és lègy boldog.Az is bunkóság,ha elvárja,hogy miatta ne csinàltasd meg az arcod,annak ellenère,hogy erre vágysz,régóta akarod,megfontoltad és van rá okod.
2021. dec. 20. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!