Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi a max. Korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a max. Korkülönbség egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 21:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

bocs, nem "kufircol", ahogy te írtad.

4 hónapja együtt vagyunk, és még nem feküdtünk le

nem vagyok szűz, nem azért

csak nem akarjuk elsietni.

egyébként örülök, hogy tisztában vagy a szavak jelentésével. nemes lélekre vall az előbbi megnyilvánulásod, gratulálok :)

2010. szept. 7. 19:34
 12/15 anonim válasza:

Tudom, régi kérdés, most találtam rá, ha esetleg valaki olvasná még, ugyanebben a helyzetben voltam, 16 éves voltam és tetszett egy 18 évvel idősebb pasi. Most vagyok 23, és azóta együtt vagyunk. Egyáltalán nem fontos a korkülönbség, akkor szép a világ, ha színes és nem mindenki követi az elvárásokat. Kedves utolsó! Nem tudom jelen vagy-e még ezen az oldalon (most elvileg már 26 vagy), de minden elismerésem a tiéd! Bár nem tudom együtt vagy még vele, akkor is! Ha szereti valaki a másikat, nem számít hogy milyen, hány éves stb. Azt üzenem annak, aki ebben a helyzetben van, hogy ne adjátok fel és ne másnak feleljetek meg, hanem magatoknak! :)

Peace.❤

2020. aug. 30. 21:07
 13/15 anonim válasza:

Így 2021-ben sem más nekem sem a véleményem utolsó.

Én 19 éves vagyok, és egy 10 évvel idősebb a srác aki tetszik nekem. És elvileg én is neki, hát mind a ketten rohadt furcsa emberek vagyunk szóval talán ez a fő közös pont😂

2021. jún. 16. 01:35
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
A feleségem 19 évvel fiatalabb, le sem feküdtünk valamiért, évek óta magamnak verem.. Nagyon érdekházasság volt, nemsoká válok is, nagyon átvert. Viszont közben az unokahúgom igazi szerelemmel belém esett. Nem fog zavarni a 30 feletti korkülönbség.. Meglátjuk mi lesz? Talán ez az igazi értelme a becsődölt házasságomnak..
2023. okt. 1. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Volt sokkal idősebb, volt sokkal fiatalabb, most csak 5 év a különbség. De a sokkal idősebb annak ellenére befásult és gyerekes volt, úgyhogy nem lehet a korra alapozni.

34/F

2023. okt. 3. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!