Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a max. Korkülönbség egy párkapcsolatban?
bocs, nem "kufircol", ahogy te írtad.
4 hónapja együtt vagyunk, és még nem feküdtünk le
nem vagyok szűz, nem azért
csak nem akarjuk elsietni.
egyébként örülök, hogy tisztában vagy a szavak jelentésével. nemes lélekre vall az előbbi megnyilvánulásod, gratulálok :)
Tudom, régi kérdés, most találtam rá, ha esetleg valaki olvasná még, ugyanebben a helyzetben voltam, 16 éves voltam és tetszett egy 18 évvel idősebb pasi. Most vagyok 23, és azóta együtt vagyunk. Egyáltalán nem fontos a korkülönbség, akkor szép a világ, ha színes és nem mindenki követi az elvárásokat. Kedves utolsó! Nem tudom jelen vagy-e még ezen az oldalon (most elvileg már 26 vagy), de minden elismerésem a tiéd! Bár nem tudom együtt vagy még vele, akkor is! Ha szereti valaki a másikat, nem számít hogy milyen, hány éves stb. Azt üzenem annak, aki ebben a helyzetben van, hogy ne adjátok fel és ne másnak feleljetek meg, hanem magatoknak! :)
Peace.❤
Így 2021-ben sem más nekem sem a véleményem utolsó.
Én 19 éves vagyok, és egy 10 évvel idősebb a srác aki tetszik nekem. És elvileg én is neki, hát mind a ketten rohadt furcsa emberek vagyunk szóval talán ez a fő közös pont😂
Volt sokkal idősebb, volt sokkal fiatalabb, most csak 5 év a különbség. De a sokkal idősebb annak ellenére befásult és gyerekes volt, úgyhogy nem lehet a korra alapozni.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!