Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a max. Korkülönbség egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 21:14
1/15 anonim válasza:
nemtom nekem előzőben 6 év különbség volt :P
2/15 anonim válasza:
Hát kinek hogy. Most azt kérdezed mi a rekord, vagy azt, hogy nálunk mennyi fér bele?
3/15 anonim válasza:
Nálunk 8 év volt, és én voltam a fiatalabb,34F.
4/15 anonim válasza:
Szerintem 10-15 év simán elmegy, felette már lehet, hogy sok.
5/15 anonim válasza:
nálunk 23 és nem sok. egyéltalán nem
L/16
6/15 anonim válasza:
fiatal korban (20 év alatt) max 2-3 év, 20-30-ig is úgy 5 belefér, azután pedig már attól függ mennyi pénzed van, ha sok akkor lehet 18 éves barátnőd is 50 évesen
7/15 A kérdező kommentje:
18 évvel idősebb pasi tetszik, de ő valószínűleg csak gyerekként tekint rám. Vagy nem tudom...
21/l
2010. szept. 6. 22:10
8/15 anonim válasza:
Azért fura ez a kérdés, mert nem lehet tudni, milyen max-ra vagy kiváncsi. Ez mindenkinél más, és minden kapcsolat más. Vannak, akik több évtized különbséggel is nagyon jól elvannak nagyon sokáig, akár úgy is, hogy az idősebbik gyerekként kezeli a fiatalabbat, de ez a fiatalabbat nem zavarja. Ne az legyen a lényeg, hogy mi az átlag, más mit gondol, másnál hogy volt, hanem hogy te hogy érzed magad a kapcsolatodban, neked mi a véleményed a saját helyzetedről.
9/15 anonim válasza:
18 év különbség nagyon sok, a lánya lehetnél, teljesen más világban nőtt ő fel, mint te! Tiniknél 2-3 év a maximum, amúgy 20 év fölött én 10 évet mondanék.
10/15 anonim válasza:
"nálunk 23 és nem sok. egyéltalán nem
L/16"
16 évesen 39 éves kufircol? Rib@nc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!