Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sok 25 év korkülön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok 25 év korkülönbség egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
nagybátyám egy 25 évvel fiatalabb nőcivel jár, tök szerelmesek meg minden, és össze akarnak házasodni. Nem a pénz miatt van vele a nő, mert az nincs. Akkor mégis igaz az, hogy szerelemben nincs határ?
2010. júl. 25. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sok.. hosszútávon..
2010. júl. 25. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
nagyon sok.
2010. júl. 25. 16:52
 3/12 A kérdező kommentje:
szerintem is az, de nem merek szólni nekik. na meg felesleges is.
2010. júl. 25. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Ha nagyon jól megvannak akkor nem gond.
2010. júl. 25. 16:54
 5/12 A kérdező kommentje:
igen, de mi lesz majd, ha a Laci 70 éves lesz, a csaj meg még csak 45?:S az még ha úgy vesszük egy fiatal nő, akinek még vannak igényei...
2010. júl. 25. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Nézd.Ha addig nagyon jól megvannak, akkor felesleges közbe szólni. Ha 70 éves lesz, és igaz szerelemről van szó akkor lehet,hogy kifog tartani mellette mégis.

Addig pedig legyenek boldogok.:)

Mondjuk ezt inkább a nagybátyjádtól kéne megkérdezni, hogy ő mit gondol erről...Ha őt nem érdekli, akkor nincs mit tenni el kell fogadni.

2010. júl. 25. 16:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz. De féltem, hogy csalódni fog a nőben, mert mi van, ha az mégis meggondolja magát, elvégre még csak 22 éves...:/
2010. júl. 25. 17:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Hiába szólsz neki, ezt úgysem tudod befolyásolni.

Majd akkor lesz/lehet gond, amikor a nő gyereket szeretne, a férfi pedig közli, hogy ő már túl öreg ehhez. Akkor majd szépen elválnak.

2010. júl. 27. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyik csaj ismerosom 23 eves es egy 67 eves pasival van. Es3 honap mulva lesz az eskuvo. ugyhogy lehet hogy szeretik egymast es ne szolj nekik, szerintem az o dolguk.
2010. júl. 27. 12:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg a Laci nem öregszik be, addíg nem gàz! De ha megöregszik, akkor majd szàmolnia kell azzal, hogy tényleg ahogy mondtad, a lànynak még lesznek "szükségletei", amit màsok is észre fognak venni. Nálunk hasonló a helyzet, csak az én batàtnőm meg közöttem 13év van. Ez nem olyan nagy mint a 25év, de én màr most fosok ettől. Mert az időt nem lehet megàllítani! Sajna
2010. júl. 27. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!