Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom megcsal, hazudik. Mit tegyek?
Azt hallottam egy lanytol,hogy a parom lefekudt vele es hasonloak...amikor ezt tisztazni akartam,hogy igaze a baratom szakitanui akart velem,mert nembizok meg benne s mert nem mondom el kitol hallottam...En nagyon szereteme zert elmomndtam,hogy kitol tudom,es a lany akitol tudom,5 oraval kesobb korhazban volt,bordatoressel es sulyosabb zuzodasokkal..a pasim egyik haverja verte meg.Amikor megkerdezem a baratom,hogy a csajt miert verte meg xy azt mondja nem tudja...
Es megmondtam,ha igaz,hogy lefekudt azzal a csajjal akkor mondja meg mert megbeszeljuk es nemszakitok vele,csak mondja meg,de o csak tagad..annyirra faj..nem tudom mit hidjek..szerintetek neki higyjek,vgay ne legyek naiv es lassam be,hogy massal volt agyban...bocsi h hosszulett.
legyszi irjatok:((
ne légy naiv, ha tagadja előtted akit elvileg szeret, nem akarna fájdalmat okozni.
A megcsalásról egy dolgot tanulj meg:
ha egyszer megteszi, másodszorra is megteszi!!!!!!!!!!!!!
Ez nem hibázás, ezt szándékosan teszi, nem érdemli meg a 2. esélyt! Ha képes tagadni és neked fájdalmat okozni már nem is érsz neki annyit!
21:40-el egyetértek.
Hidd el,nem azért nem mondta el,mert fél,hogy elveszít,meg mert szeret....
Jó így neki,van egy fixpont az életében...Ennyi vagy neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!