Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom megcsal, hazudik. Mit tegyek?
Azt hallottam egy lanytol,hogy a parom lefekudt vele es hasonloak...amikor ezt tisztazni akartam,hogy igaze a baratom szakitanui akart velem,mert nembizok meg benne s mert nem mondom el kitol hallottam...En nagyon szereteme zert elmomndtam,hogy kitol tudom,es a lany akitol tudom,5 oraval kesobb korhazban volt,bordatoressel es sulyosabb zuzodasokkal..a pasim egyik haverja verte meg.Amikor megkerdezem a baratom,hogy a csajt miert verte meg xy azt mondja nem tudja...
Es megmondtam,ha igaz,hogy lefekudt azzal a csajjal akkor mondja meg mert megbeszeljuk es nemszakitok vele,csak mondja meg,de o csak tagad..annyirra faj..nem tudom mit hidjek..szerintetek neki higyjek,vgay ne legyek naiv es lassam be,hogy massal volt agyban...bocsi h hosszulett.
legyszi irjatok:((
fúú
hát elég érdekes :S
már bocs de egy nagy KÖCS*G a barátod!!!
ő fekszik le egy csajjal miközben van barátnője és még meg is vereti a csajt??!!!
köpni tudnék az ilyenre és legszívesebben kiverném a fogait!
dobd ki a francba azt a csicskát! nem érdemel barátnőt!
19/F
Ne is haragudj meg,de ha rögtön szakítani akart,majd a lányt megverette(mert a haverja tuti nem magától verte meg), akkor mit gondolsz mi az igazság????
Nyisd ki a szemed....MEGCSALT,ráadásul idegbeteg.....
Már bocsi.
:O
ilyen állatnak nincs mit keresnie melletted!
ha az én barátom lenne: azonnal és páros lábbal rúgtam volna ki! az biztos!
gondolj bele: lehet hogy nem csak ezt tagadja előtted!
Oke...elhiszem,hogy megcsalt...de mert nem erdemel meg meg 1 eselyt?
mindenki hibazik.nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!