Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen elhangzott mondatra mit reagálnál?
Az volt a mondat hogy " egy megtűrt személy vagy és azért segítünk mert a fiammal vagy"
Ezt még anno anyám mondta barátnőmnek egyik vendége előtt. Tehát más is hallotta ezt,és utána kerdezte is h ez komoly? - állítólag mert én nem voltam ott..
Én fordított nemekkel is hallottam már ilyet, ott nem is békéltek meg egymással sokáig - ott az "anyósjelölt" konkrétan, rajzfilmekbe illően pénzt ajánlott a potenciális vejének, hogy "tűnjön el a lánya életéből", csak mert a férfinek volt egy kisebb testi hibája, nem volt megfelelő "parti" a gazdag családjuknak. Átszámítva kb. 30 millió Forintot, továbbá egy ígéretet, hogy bármelyik állást megkaphatja a szakmáján belül, mert ő elintézi a kapcsolatai révén és még lakást is kiutalnak neki, olyat amilyet szeretne, csak húzzon el.
Nem húzott el, hanem szólt a későbbi feleségének, akinek első dolga volt összepakolni és elhúzni otthonról. Anyóst megette az epe kb. de később megbékélt velük, amikor megszülettek az unokái, bár elvileg mindig dörmögött ezzel kapcsolatban, hiába volt a férfi egy értelmes, szobatudós alkat.
Mi ebben a hihetetlen? Olvasd vissza a saját kérdéseid! Mikor a csajoddal összeköltöztél, anyád elkezdte egyből nálad fúrni, hogy "van egy sejtése".
Mindenkinek egyértelmű, aki olvasta a szómenéseid, hogy anyád utálja a nőt, és egyfolytában fúrja. Ő lenne a legboldogabb, ha végre szakítanál.
"állítólag mert én nem voltam ott.."
Akkor honnan tudod?
A helyedben mind a két felet, anyámat és még a barátnőmet is megkérdezném, megbeszélném velük, hogy is volt ez, ki mit lát, mit érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!