Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszekedtünk és elhangzott mind a kettőnk szájából hogy utállak, az már nem sok jót jelent ugye?
Nem feltetlenul jelent rosszat. Ha utana kibekultok, a veszekedes heveben sok minden elhangozhat. Ha szakitotatok is kozben, na az tenyleg nem jelent sok jot.
En NEM temetnem emiatt a kapcsolatot.
Szia!
Tényleg nem sok jót jelent. Én is rengetegszer veszekedtem a párommal, nagyon sok mindenen, sokszor megbántott, és néha fel tudtam volna pofozni, kiabáltam vele meg minden, de olyat soha nem tudnék neki mondani hogy utálom. Azt igen, hogy már nem szeretem ,de azt hogy utálom, azt nem.
Dehogy menjél!
Bár ahoz h teljesen tisztán lássuk a dolgot elkéne mondanod h ki mondta először h utállak.
Ezen én nagyon nem keserednék el ha indulatból történt akkor megbocsátható.Ha viszont nem az első alkalom akkor csak annyit h sok másik pasi van még a világon.
Írj választ.Vissza jövök megnézem mitírtál és adok tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!