Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha veszekedtünk és elhangzott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszekedtünk és elhangzott mind a kettőnk szájából hogy utállak, az már nem sok jót jelent ugye?

Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 21:31
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
figyelj.dühében oylasmiket is mondd az ember,amit nem gondolkomoylan. beszélgessetek el,és akkormajdkiderül, hogy mit jelent.komoylan gondolta-e hogy utál, vagy cask dühös volt.
2008. okt. 21. 21:33
 2/36 anonim ***** válasza:
76%
hát ha valaki szeret valakit akkor nem mondja neki hogy útállak...
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltetlenul jelent rosszat. Ha utana kibekultok, a veszekedes heveben sok minden elhangozhat. Ha szakitotatok is kozben, na az tenyleg nem jelent sok jot.

En NEM temetnem emiatt a kapcsolatot.

4/36 anonim válasza:
76%

Szia!

Tényleg nem sok jót jelent. Én is rengetegszer veszekedtem a párommal, nagyon sok mindenen, sokszor megbántott, és néha fel tudtam volna pofozni, kiabáltam vele meg minden, de olyat soha nem tudnék neki mondani hogy utálom. Azt igen, hogy már nem szeretem ,de azt hogy utálom, azt nem.

2008. okt. 21. 21:34
 5/36 A kérdező kommentje:
Nagyon elvagyok keseredve!Most jöttem meg,anyuékhoz mentem veszekedés után,de nem is szolunk egymáshoz!
2008. okt. 21. 21:37
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Az ember dühében sok mindent mondhat,ami nem úgy van.Beszéljétek meg,te tudod igazából milyen a kapcsolatotok.Bár én sose mondtam ilyet a páromnak még veszekedésnél sem,ő sem soha.
2008. okt. 21. 21:37
 7/36 A kérdező kommentje:
Most megint én menjek oda hozzá?
2008. okt. 21. 21:41
 8/36 anonim válasza:
100%

Dehogy menjél!

Bár ahoz h teljesen tisztán lássuk a dolgot elkéne mondanod h ki mondta először h utállak.

Ezen én nagyon nem keserednék el ha indulatból történt akkor megbocsátható.Ha viszont nem az első alkalom akkor csak annyit h sok másik pasi van még a világon.

Írj választ.Vissza jövök megnézem mitírtál és adok tanácsot!

2008. okt. 21. 21:49
 9/36 A kérdező kommentje:
Sajnos én mondtam ki először!Ő erre :azt hiszed hogy én nem utállak,huzom az időt csak azért hogy később jöhessek haza!Napi veszekedéseink vannak!Úgy érzem vége!
2008. okt. 21. 21:56
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem min vesztetek így össze? Mert az sem mind1 szerintem...én most hasonló helyzetben vagyok, de szakítottunk, de ha visszapörgetném az időt inkább odabújnék hozzá hogy szeretem és lépjünk túl ezen ami történt...Mert nagyon rossz elveszíteni:(
2008. okt. 21. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!