Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszekedtünk és elhangzott mind a kettőnk szájából hogy utállak, az már nem sok jót jelent ugye?
:(( irj ha mar van valami... ez nem a mi napunk ugy latszik...ma en is szakitottam(?) a parommal :(((
IRJ majd
Szia!
Na hogy vagy?Kibékültetek?Remélem!!
Nálunk nincs változás!Most sincs itthon!Szerintem szakítunk!
HAaaaaaaat...végig beszéltük a dolgokat, belátta a hibáját, mindent...nem tudtam kimondani, hogy legyen vége, csak szünetet kértem, de ő abba nem ment bele...kérdezte hogyha megölel elmúúlik e minden bánatom, mondtam hogy már...és adjon egy kis időt...holnap még beszélünk...
Remélem még Ti is megtudjátok menteni, igaz ahhoz két ember kell...Szoritok Nektek. nagyon. puszillak
Hm...örvendek annak a részének hogy időt adtál magatoknak. Én is adtam már magunknak 3 hónapot, egy hetet, egy napot...mégis most is úgy érzem megérte...a szép pillanatokért megéri.
a lényeg, bárohy döntessz úgy lesz a legjobb:) sok szerencsét. irj még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!