Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha veszekedtünk és elhangzott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszekedtünk és elhangzott mind a kettőnk szájából hogy utállak, az már nem sok jót jelent ugye?

Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 21:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

:(( irj ha mar van valami... ez nem a mi napunk ugy latszik...ma en is szakitottam(?) a parommal :(((

IRJ majd

2008. okt. 22. 20:14
 22/36 A kérdező kommentje:
Szia!Nagyon sajnálom hogy ez történt veled!Meg jött!Leült elém és mondta nagyon szeret,de én érzem valami már nem olyan mint régen!Kicsit elvagyok keseredve!
2008. okt. 22. 21:05
 23/36 anonim ***** válasza:
Remélem még megtudjátok oldani...amúgy még reménykedek h nálunk is megoldható a probléma. Irj még ha gondolod. puszi
2008. okt. 22. 21:08
 24/36 A kérdező kommentje:
Miért?Ha szabad meg kérdeznem nálatok mi a baj?Ha gondolod irj!:)
2008. okt. 22. 21:23
 25/36 anonim ***** válasza:
Allando feltékenykedés...kicsit betelt a pohár...nagyon szeretjük egymást....de én nyakig lettem:( remélem meggondolja a dolgot...
2008. okt. 22. 21:40
 26/36 A kérdező kommentje:

Szia!

Na hogy vagy?Kibékültetek?Remélem!!

Nálunk nincs változás!Most sincs itthon!Szerintem szakítunk!

2008. okt. 23. 18:54
 27/36 anonim ***** válasza:

HAaaaaaaat...végig beszéltük a dolgokat, belátta a hibáját, mindent...nem tudtam kimondani, hogy legyen vége, csak szünetet kértem, de ő abba nem ment bele...kérdezte hogyha megölel elmúúlik e minden bánatom, mondtam hogy már...és adjon egy kis időt...holnap még beszélünk...

Remélem még Ti is megtudjátok menteni, igaz ahhoz két ember kell...Szoritok Nektek. nagyon. puszillak

2008. okt. 23. 21:07
 28/36 anonim ***** válasza:
tortent valami az ota?
2008. okt. 25. 13:24
 29/36 A kérdező kommentje:
Szia!1hetet adtunk a kapcsolatunknak!Ha addig nem változik akkor elhagyom!Ezt már eldöntöttem!
2008. okt. 25. 14:01
 30/36 anonim ***** válasza:

Hm...örvendek annak a részének hogy időt adtál magatoknak. Én is adtam már magunknak 3 hónapot, egy hetet, egy napot...mégis most is úgy érzem megérte...a szép pillanatokért megéri.

a lényeg, bárohy döntessz úgy lesz a legjobb:) sok szerencsét. irj még:)

2008. okt. 25. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!