Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszekedtünk és elhangzott mind a kettőnk szájából
hogy utállak, az már nem sok jót jelent ugye?
11/36 A kérdező kommentje:
le mondta az esküvőt,most meg munkanélkül maradtam és e miatt nyaggat,holott egész nap munkát keresek.és amiatt is hogy egy folytában sporol!
Hát én még eléggé fiatal vagyok...dee..szerintem valahogy mentsétek meg ezt a kapcsolatot, ha már az esküvő is szóba került..hátha van még remény..:) Biztos szeret ő is:) sok hülyeséget csinál az ember...
2008. okt. 21. 22:32
13/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
Nagyon rendes vagy!Remélem a te gondod is meg oldódik!:)
Dühömben én is mondok ocsmányságokat, amiket nem gondolok komolyan, és ez nem is jelent sokat. Talán még az sem hogy mérgében azt mondta, húzza az időt, hogy ne kelljen hazajönni. Lehet, hogymég ezt is meg lehetne oldani, bár már intő. viszont az, hogy lemondta az esküvőt, az gerinctelen, és megalázó. Egy percet sem maradnék olyannal, aki ennyire semmibe vesz,nem tisztel, és lealáz a már kitűzött esküvő lemondásával. Nekem ez nagyobb bűn, mint a megcsalás.
2008. okt. 21. 23:13
Szia, öleld meg, mondd hogy sajnálod.
Amúgy meg az utálat és a szerelem nincs is nagyon messze egymástól.
Szerintem csak valami olyansmit akart mondani, hogy "utálom hogy nem utállak":P :) ha érted mire gondolok
ISmerős probléma, nálunk is. nekem legelőszőr a párom mondta hogy utál aztán mondtam, hogy csak tessék...de erre észhez is tért hogy mit mondott és kérte a bocsánatot:P
azóta ha hülyeségen összemordulunk mindig mondom neki, nagyon édesen hogy utállak:) ezt mindkettőnk poénra veszi
Szerintem nincs veszve a dolog, jöjjön a hatalmas ölelés, és irj h mi van:) sok sikert
2008. okt. 22. 15:36
16/36 A kérdező kommentje:
Szia!6 ora felé jön meg munkábol!Utánna irok hogy mi volt,jo?
Köszönöm!
ok varom h irj, remelem minden oke:) szoritok
2008. okt. 22. 18:36
Én is szoktam ilyeneket mondani a páromnak. Mondjuk én durvábbat: azt hogy gyűlöllek. De persze imádom, de ha vmin berágok, vagy azt érzem, hogy igazságtalanul bánt, akkor azt akarom, hogy neki is fájjon vmi és ne csak nekem. Nekünk is vannak nehéz időszakaink. Van hogy 2hétig minden nap vitázunk, de nem tudnánk a másik nélkül élni. sztem gondold át, hogy valójában mit is érzel még iránta és utána dönts!
2008. okt. 22. 18:43
19/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Hááááááát!Még nem jött meg!Telefonált,hogy munkatársával van bent a városba!Nagyon furcsa ez nekem!Pedig vacsival vártam,meg fürdővizzel!Szerintem iitt vége!
20/36 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy valami nem stimmel!Szerintem nem a munkatársával van!Azt mondta fél óra mulva haza ér,annak már 1 órája!
Kapcsolódó kérdések: