Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen elhangzott mondatra mit reagálnál?
Az volt a mondat hogy " egy megtűrt személy vagy és azért segítünk mert a fiammal vagy"
Ezt még anno anyám mondta barátnőmnek egyik vendége előtt. Tehát más is hallotta ezt,és utána kerdezte is h ez komoly? - állítólag mert én nem voltam ott..
Félsz anyutól?
Nem jàtszotok tiszta lappal?
Én pl nem voltam ott.
Ha az én anyám mondana ilyet a páromnak lehet hogy rendre utasítanám, hogy kinek hiszi magát és miért gondolja, hogy ha undok a másik személlyel, aki nagyon fontos nekem, akkor is mellé fogok állni.
Ha nekem mondana valaki ilyet, azt szerintem nem akarod tudni, hogy mit csinálnék. De a listán lenne az illető megalázása és porba döngölése azok előtt, akik előtt engem akart megszégyeníteni. És mennék. Ha nem egy töketlen, gerinctelen csicska a párom, akkor vele, ha az anyja seggétől szaros a nyelve, akkor nélküle. De rólam így nem beszél senkim
Nos legalább nyílt lapokkal játszik. Szerintem sokkal undorítóbbak azok az emberek, akik az arcodba jópofiznak meg nyaliznak, aztán a hátad mögött hordanak el minden szarnak.
Itt annyi történt, hogy anyós nyíltan közölte, hogy nem szívleli a csajt. De ettől függetlenül segíti, mert szereti fiát. Fogalmazhatott volna talán kicsit finomabban, de őszintén én nem látok ebben problémát.
Én nem tudom ezt elhinni mert kérés nélkül segít bármiben.
Illetve ha neki ez fájt és tegyük fel megtörtént, akkor akkor akkor ő miért megy hozzá ha gondja van ?
Mindig és mindig és mindig más lesz egy anya a fiának a barátnőjével, vagy fordítva a lánya barátjával.
Ezt soha ne vedd egy kalap alá azzal, hogy másokkal milyen és milyen a munkahelyén és az életben.
"Egy ilyen elhangzott mondatra mit reagálnál?"
Azonnal beleállítanék egy tűzvédelmi fejszét az asztalba, kézen fognám az asszonyt és távoznék.
Viccen kívül: Anyám ilyet bejátszana, olyat mondanék neki, amit nem tenne zsebre. Szerencsére anyám nem dob be ilyen rohadék beszólásokat a menyasszonyomnak, kedveli nagyon. :)
Egyrészt meghallgatnám a másik felet is, másrészt rögtön rákérdeztem volna anyámnál. Miért olyan nehéz tököt növeszteni és utána járni a dolognak?
Ha indokolatlanul volt undok a barátnőmmel addig be nem tenném hozzá a lábam, amíg bocsánatot nem kér. De azért van 1-2 ember, aki tényleg kihozza az embert a sodrából a viselkedésével. Nem ismerem sem anyád, sem a barátnőd, ezt neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!