Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen elhangzott mondatra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen elhangzott mondatra mit reagálnál?

Figyelt kérdés

Az volt a mondat hogy " egy megtűrt személy vagy és azért segítünk mert a fiammal vagy"

Ezt még anno anyám mondta barátnőmnek egyik vendége előtt. Tehát más is hallotta ezt,és utána kerdezte is h ez komoly? - állítólag mert én nem voltam ott..

2021. dec. 15. 08:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Félsz anyutól?

Nem jàtszotok tiszta lappal?

Én pl nem voltam ott.

2021. dec. 15. 08:38
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Felkérdezném anyámot hogy ez mi volt.
2021. dec. 15. 08:42
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Megszakítanám vele a kapcsolatot egy jó időre. Ha a páromat nem tiszteli, akkor engem sem.
2021. dec. 15. 08:43
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Ha az én anyám mondana ilyet a páromnak lehet hogy rendre utasítanám, hogy kinek hiszi magát és miért gondolja, hogy ha undok a másik személlyel, aki nagyon fontos nekem, akkor is mellé fogok állni.

Ha nekem mondana valaki ilyet, azt szerintem nem akarod tudni, hogy mit csinálnék. De a listán lenne az illető megalázása és porba döngölése azok előtt, akik előtt engem akart megszégyeníteni. És mennék. Ha nem egy töketlen, gerinctelen csicska a párom, akkor vele, ha az anyja seggétől szaros a nyelve, akkor nélküle. De rólam így nem beszél senkim

2021. dec. 15. 08:50
 5/16 anonim ***** válasza:
4%
?3: lehet a barátnő sem ártatlan.
2021. dec. 15. 08:51
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Nos legalább nyílt lapokkal játszik. Szerintem sokkal undorítóbbak azok az emberek, akik az arcodba jópofiznak meg nyaliznak, aztán a hátad mögött hordanak el minden szarnak.

Itt annyi történt, hogy anyós nyíltan közölte, hogy nem szívleli a csajt. De ettől függetlenül segíti, mert szereti fiát. Fogalmazhatott volna talán kicsit finomabban, de őszintén én nem látok ebben problémát.

2021. dec. 15. 09:06
 7/16 A kérdező kommentje:

Én nem tudom ezt elhinni mert kérés nélkül segít bármiben.

Illetve ha neki ez fájt és tegyük fel megtörtént, akkor akkor akkor ő miért megy hozzá ha gondja van ?

2021. dec. 15. 09:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindig és mindig és mindig más lesz egy anya a fiának a barátnőjével, vagy fordítva a lánya barátjával.

Ezt soha ne vedd egy kalap alá azzal, hogy másokkal milyen és milyen a munkahelyén és az életben.

2021. dec. 15. 09:25
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

"Egy ilyen elhangzott mondatra mit reagálnál?"

Azonnal beleállítanék egy tűzvédelmi fejszét az asztalba, kézen fognám az asszonyt és távoznék.

Viccen kívül: Anyám ilyet bejátszana, olyat mondanék neki, amit nem tenne zsebre. Szerencsére anyám nem dob be ilyen rohadék beszólásokat a menyasszonyomnak, kedveli nagyon. :)

2021. dec. 15. 09:38
 10/16 anonim ***** válasza:
48%

Egyrészt meghallgatnám a másik felet is, másrészt rögtön rákérdeztem volna anyámnál. Miért olyan nehéz tököt növeszteni és utána járni a dolognak?

Ha indokolatlanul volt undok a barátnőmmel addig be nem tenném hozzá a lábam, amíg bocsánatot nem kér. De azért van 1-2 ember, aki tényleg kihozza az embert a sodrából a viselkedésével. Nem ismerem sem anyád, sem a barátnőd, ezt neked kell tudnod.

2021. dec. 15. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!