Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek ilyen helyzetben?
Személyes kérdést intéznék felétek, esetleg tudna valaki segíteni.
Én mára maximálisan tanácstalan vagyok. Következő a történet:
Egy ideje feleségemnek fáj a szex, nagyon megritkultak az alkalmak amikor együtt vagyunk. Habár előtte is emlegette ő kevesebbszer szeretné, megmondom őszintén nem vettem komolyan. El nem tudom képzelni mi a rossz a szexualitásban hogy ritkábban akarja a nő. Aki szereti férjét. Tehát már csak egy-két hetente vagyunk együtt, abban sincs köszönet. Láthatóan fájogat neki sőt semmi kedve hozzá. Nem is titkolja. Tartok tőle ennyit is kizárólag a békesség kedvéért enged. Látja a viselkedésemen hogy feszült vagyok. Mikor mondom neki hogy azért a feleségem hogy ebben is partnerem legyen, még ő van felháborodva. Hogy engem csak a szex érdekel. Teljesen tanácstalan lettem mára. Mitévő legyek, tud valaki használható tanácsot adni?
Abban biztos vagyok hogy nincs senkije.
Egeszsegugyi oka lehet.
Vagy kamuzik.
Válj el. Hagyd békén.
Amikor a saját párunkkal nem akarunk lefekudni azt már mindenképpen el kell engedni.
A mindennapokban vagy a szexben kedvesebb más férfi, hogy érti?
Mert ha a mindennapokban, akkor csak át kellene nézni hol van a probléma köztetek, egymáshoz való viszonyulásotokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!