Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek önzőség a párommal szemben, hogy inkább egyedül akarok karacsonyozni?
Alapból nagyon vártam már a közös ünnepet, de a párom anyjával nem jövünk ki - vagyis ő eléggé nehéz természet, folyton beszól elég durvákat. Emiatt volt az elmúlt két hétben egy nagy veszekedés a párom és az anyja között. Végső soron pedig én arra jutottam, hogy nem szeretném a Szentestét szorongva tölteni velük, hátha megint beszól valamit, választás elé nem akarom allitani a páromat, hiszen az anyukájának csak ő van és már eléggé idős. Én viszont nem akarok céltábla sem lenni. Nekem is nehéz az ünnep, apukám pár éve halt meg, igy én inkább rá szeretnék emlékezni békében, szeretetben.
A párom ezen nagyon elszomorodott, de igazat adott nekem, megérti, hogy nekem mi a bajom ezzel a helyzettel, csak engem meg ez bánt most nagyon, hogy ő szomorkodik, mert velem akart lenni.
Szerintetek mit kellene tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!