Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen egyedül vagy? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen egyedül vagy? Hogy karácsonyozol?

Figyelt kérdés

Teljesen egyedül karácsonyozók (se pár, se család, se barátok), Ti hogy töltitek a szentestét?

Karácsonyi díszítés? Ünnepi menü és zene? Vagy bármi ami miatt karácsonyi hangulat lesz, ami miatt ez a nap más mint a többi (pedig nem)?

Vagy könyv/film és korai ágyba dőlés?

#karácsony #teljesen egyedül
2016. dec. 24. 11:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Karácsonyi vacsora, borozgatok és megnézek egy jó filmet.
2016. dec. 24. 11:38
 2/14 anonim ***** válasza:

jó vacsora, jó film/könyv, alvás

ja, s csomó elintézetlen dolog elintézése :)

39/F/Bp

2016. dec. 24. 11:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Zenét hallgatok, közben takarítok, sörözök. Később feldíszítem a pici műfenyőmet és ennyi.
2016. dec. 24. 11:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert egyedül nem élvezném.
2016. dec. 24. 12:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Sehogy sem tartom. Olyan mint egy sima este. Nézem a tv-t, aztán ennyi. Gondolok azokra akik már nincsenek velem.
2016. dec. 24. 12:35
 6/14 aperitif ***** válasza:
Kerülöm a hangulatkeltést, Nincs zene, díszítés, ünnepi terítés. Ezek csak jobban kihangsúlyoznák az egyedüllétemet.
2016. dec. 24. 12:57
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszolóknak!

Akik a privátban barátokat írták, azoknak mondom, hogy barátok vannak, de a karácsony ugye családi ünnep a legtöbb embernél, így a barátok/haverok is hazamennek.

2016. dec. 24. 13:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tartunk közös karácsonyt? :D
2016. dec. 24. 13:16
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Mint az elmúlt sok-sok évben, a szüleim veszekedését hallgatom minden karácsonykor. Egyedül lenni áldás annak, aki megteheti.
2016. dec. 24. 13:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szűk körben ünneplünk a kollégákkal, kis gyerekpezsgős, pogácsázós karácsony, az ügyelet alatt.

Nekem jó pénz, a családosoknak pedig otthon a helye.

Én meg nem vagyok addig egyedül. :)

2016. dec. 24. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!