Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül maradok?
31 éves nő vagyok, egyedül élek egy kia albérletben. A keresetemből (havi kb 90 ezer) alig tudok megélni, nincs pénzem arra, hogy még olyan helyekre is menjek, ahol ismerkedni lehet.
Sosem volt még párkapcsolatom, egyszerűen nem volt még olyan fiú vagy férfi, aki randira hívott volna bármikor is.
Minden reménytelen?
Az attól függ, miért nem volt még randid...
Ha ezek közül valmiért, úgymint:
- szarba se nézted azokat akik amúgy próbálkoztak volna
- stílusod valahol az 1960-as évek szocreál könyvtárosnői szintjén rekedt meg
- súlyos prűdség, garbó, hosszú szoknya, öregeasszony fürdőruha, erényöv ruhatár...
- Túl buta vagy, igénytelen szóhasználat "gecó, dik(k), hallod? stb."
- Így írsz, hogy "le mentem" meg ilyesmik.
- Túlzásba vitt cigaretta
- Kövtkeztesen mindenkit kicsinyítőképzős néven hívsz "Janika, Lacika, Mariska" stb.
...akkor nemigen!
Társkereső, hidd el ott kapni fogsz megkeresést dögivel. :)
De tuti itt is ment mar par privát, nőként ezerszer egyszerűbb.
Ezt a helyzetet elsősorban magadnak köszönheted és csak másodsorban a körülményeknek. Néz magadba, gondold át az eddigi életed és meg fogod találni a válaszaidat a kérdéseidre.
Azt tudom tanácsolni, hogy nem szabad feladni, figyelni kell a jelekre, keresni kell, sokat kell beszélgetni férfiakkal és nőkkel is(azért hátha tudnak ajánlani neked valakit, férfit akit ismernek) ezekkel rendkívül magasra tudod növelni az esélyeidet, hogy találj valakit, vagy rád találjon valaki. Sok sikert kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!