Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örökre egyedül maradok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés

31 éves nő vagyok, egyedül élek egy kia albérletben. A keresetemből (havi kb 90 ezer) alig tudok megélni, nincs pénzem arra, hogy még olyan helyekre is menjek, ahol ismerkedni lehet.

Sosem volt még párkapcsolatom, egyszerűen nem volt még olyan fiú vagy férfi, aki randira hívott volna bármikor is.

Minden reménytelen?

2016. dec. 20. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

Az attól függ, miért nem volt még randid...

Ha ezek közül valmiért, úgymint:

- szarba se nézted azokat akik amúgy próbálkoztak volna

- stílusod valahol az 1960-as évek szocreál könyvtárosnői szintjén rekedt meg

- súlyos prűdség, garbó, hosszú szoknya, öregeasszony fürdőruha, erényöv ruhatár...

- Túl buta vagy, igénytelen szóhasználat "gecó, dik(k), hallod? stb."

- Így írsz, hogy "le mentem" meg ilyesmik.

- Túlzásba vitt cigaretta

- Kövtkeztesen mindenkit kicsinyítőképzős néven hívsz "Janika, Lacika, Mariska" stb.

...akkor nemigen!

2016. dec. 20. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Talán az első válaszoló meghív most karácsonykor az új- hebridákra, fapados verzóban.
2016. dec. 20. 17:51
 3/9 Diavolino44 ***** válasza:
0%

Társkereső, hidd el ott kapni fogsz megkeresést dögivel. :)

De tuti itt is ment mar par privát, nőként ezerszer egyszerűbb.

2016. dec. 20. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy igen! :)
2016. dec. 20. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt a helyzetet elsősorban magadnak köszönheted és csak másodsorban a körülményeknek. Néz magadba, gondold át az eddigi életed és meg fogod találni a válaszaidat a kérdéseidre.

Azt tudom tanácsolni, hogy nem szabad feladni, figyelni kell a jelekre, keresni kell, sokat kell beszélgetni férfiakkal és nőkkel is(azért hátha tudnak ajánlani neked valakit, férfit akit ismernek) ezekkel rendkívül magasra tudod növelni az esélyeidet, hogy találj valakit, vagy rád találjon valaki. Sok sikert kívánok.

2016. dec. 20. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
12%
Semmi sem reménytelen. Legyél nyitott, ha rád ír itt valaki, ne utasítsd el élből. Nem tudhatod, mikor kopogtat be a szerencse ajtódon.
2016. dec. 20. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó tanács az internetes társkereső. Próbáltad már?
2016. dec. 20. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
muta egy képet! különben azt gondolom randa vagy
2016. dec. 20. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha sosem volt még pasid, akkor benned lehet a hiba. Én tizenéves koromban meg a húszas éveim elején rossz anyagi helyzetben voltam, anyámmal laktam egy pici, csúnya lakásban, mégis minden ujjamra akadt pasi.Komolytalan is, és rendes kapcsolatom is volt több.Számtalanszor kaptam drága ajándékokat, stb...Pedig teljesen átlagos kinézetű csaj voltam, nem is voltak menő cuccaim.A piacról öltözködtem, bár akkoriban nem takartam el mindent teljesen...De nem is öltöztem ribisen. Nem is dohányoztam, nem beszéltem csúnyán.Ja és akkoriban csak alkalmi munkáim voltak, nem volt fix munkahelyem. Viszont bárhol tudtam ismerkedni. Akár az utcán, metrón, plázában, szórakozóhelyen.
2016. dec. 21. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!