Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen egyedül vagy? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen egyedül vagy? Hogy karácsonyozol?

Figyelt kérdés

Teljesen egyedül karácsonyozók (se pár, se család, se barátok), Ti hogy töltitek a szentestét?

Karácsonyi díszítés? Ünnepi menü és zene? Vagy bármi ami miatt karácsonyi hangulat lesz, ami miatt ez a nap más mint a többi (pedig nem)?

Vagy könyv/film és korai ágyba dőlés?

#karácsony #teljesen egyedül
2016. dec. 24. 11:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#9-es: már nagyon régen nem élek a szüleimmel, de az emlékeik nekem is elég erősek ezen a téren... sajnálom! megértelek őszintén

(remélem, hogy csak így alakult, és nem emiatt a gyerekkori "örökség" miatt ünneplek most is egyedül)

2016. dec. 24. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem sose alakult meg igy de foznek vakami finomat, diszitenek es neznek par karacsonyi filmet.
2016. dec. 24. 15:15
 13/14 A kérdező kommentje:

"Nekem sose alakult meg igy de foznek vakami finomat, diszitenek es neznek par karacsonyi filmet."

Nekem most alakult így másodszor. Tavaly még túlzottan magam alatt voltam, idén viszont megvettem életem első saját karácsonyi díszeit, főztem valami finomat, és jófajta karácsonyi zenét hallgatok :)

2016. dec. 24. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs fám így nem is díszítettem semmit (nekem ez már évek óta nem is fontos). Egyedül karácsonyi zenéket hallgattam meg főztem, sütöttem, amit szeretek, aztán szundi.

Én szeretem. Olyan békés, nyugodt és csöndes minden, a szomszédokat látom, meg hallom, ahogy ünnepelnek és ez nekem olyan, mintha én is köztük lennék. :)

2016. dec. 24. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!