Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik fognak egyedül karácsonyozni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 22:14
3/14 anonim válasza:
Jelen, Én. Távol van tőlem az akivel szeretnék lenni.
4/14 A kérdező kommentje:
+Kérdés
Miért?
2015. dec. 23. 22:17
5/14 anonim válasza:
Az első vok. Mert dobott a párom. A családtagjaim meg elutaztak.
6/14 anonim válasza:
Én!
Az ok, hogy nincs barátnőm... :/
24 vagyok
7/14 anonim válasza:
Nem fogok egyedül karácsonyozni, de nem is úgy, ahogy szeretném. Nincsen párom, és egyáltalán a párkapcsolatok terén nem vagyok túl sikeres. A korombelieknek már családjuk van. Azt hiszem, túl sokáig gyászoltam az exeket vagy maradtam benne sehova se vezető kapcsolatokban. Most is van egy fiú, aki fájdalmat okozott nekem és én nyalogatom a sebeimet, falakat húzok magam köré. Szeretném, ha másképp lenne. Fejben minden olyan könnyű.
8/14 anonim válasza:
Én.
Két éve elváltam, van barátom, de ő nem tudja velem tölteni a karácsonyt.
9/14 anonim válasza:
mert a mai nőknek lehetetlen megfelelni mindenki a tökéletesre vár mert az jár nekik
10/14 anonim válasza:
Én.
Nincs most senkim, család máshol karácsonyozik, én pedig dolgozom.
Az igazat megvallva nekem jobb is így. Nem szeretem a karácsonyi nyüzsgést.
Tavalyi karácsonyom mondjuk nagyon jó volt. Karácsonytól-szilveszterig időszak volt eddig az egyik legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!