Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon egyedül érzem magam, van valaki aki szintén ebben a cipőben jár?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de nagyon lehangolódtam :/
19/L
2015. dec. 7. 22:38
2/8 anonim válasza:
Jelenleg nem is érezhetném magam jobban egyedül. 22/f
5/8 anonim válasza:
Légy szíves ne legyél öngyilkos Karácsonykor! Mi a gondod?
6/8 Kenzo Tenma válasza:
Hallgass zenét, sportolj, maszturbálj, egyél csokit, bulizz. Ezektől garantáltan jobb kedved lesz 😄😁
7/8 anonim válasza:
Ja , hasonló cipőben járok. Bár van hogy szeretek egyedül lenni, van hogy nem, változó. Jelenleg pl. annyit kell hajtanom(sok feladattal kell, és kihívással kell szembenéznem), hogy jól esne, ha lenne mellettem egy lány, akivel szeretjük egymást, de hát nincs, most ez van, ezt dobta a gép, majd lesz valahogy.
Ne csüggedj, a mai világban a fiataloknak több mint a fele hasonló helyzetben van(vagy legalábbis átesik egy ilyen perióduson, amikor teljesen egyedül érzi magát).
8/8 anonim válasza:
Tegnap szakítottam a barátnőmmel, akibe eszméletlenül szerelmes vagyok, mert megcsalt. Sejtem, hogy mit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!