Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyom a szexre, de a párom nem. Mit tegyek?
25 éves lány vagyok,a párommal 8 éve vagyunk együtt. Most egy olyan stádiumban van a kapcsolatunk, hogy nem kívánja velem a szexet. Vagyis kívánná, ha én rávezetném de magától ritkán jut az eszébe, hogy én is vagyok. Nem értem mi a baj, más vonzónak talál, sőt mást sem hallok a férfiaktól, hogy de jó lenne csak egyszer meg hasonlók, és itt van a párom aki meg olyan mintha rám sem akarna nézni. Azt bizton tudom, hogy nem csal meg, mert őszinték vagyunk egymáshoz, és reggeltől estig csak a szüleinél dolgozik. Tudom, hogy szereti a szexet, de azt mondja nekem, hogy minél jobban akarom, ő annál jobban nem vágyik rá, mert elvárásnak érzi. Pedig én csak szeretném közel érzeni magamhoz, érezni az egész lényét, mert hiányzik és nagyon szeretem őt, hiányzik a kényeztetés.
Mit tehetnék? Hagyjam békén, és majd ő kezdeményez egy idő után, vagy legyek erotikusabb, járkáljak előtte meztelenül vagy mit? Fogalmam sincs...
Nem tapadtam rá a páromra, és nem is akarom megerőszakolni. Van egy probléma amit sztem meg kell beszélni.
Arról meg nem tehetek, hogy kívánom...ennyi.
Nem hiszem, hogy annyira betegesen akarnám, sőt!
Köszönöm az értelmes válaszokat!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!