Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem vágyom a szexre? (Részletek lent)
18 éves ,szűz fiú vagyok
Csomó barátnőm lehetett volna akik tetszettek is nekem de mikor oda értünk volna,hogy csók vagy párkapcsolat elment a kedvem az egésztől.
Most is ugyan ebbe a szituba vagyok,egy nagyon aranyos 16 éves csaj oda van értem és nekem is bejön de nem vonz a dolog,egyszerűen taszít...
És nem tudom mi lehet a gond,nem a gyávaság mert azért volt már kapcsolatom .foggalmam sincs:(
Jah dehogy sértesz meg:)Hálistennek nagyon nem vagyok sértődékeny típus:)
Hát semmilyen ferde hajlamom sincs,soha nem éreztem fiú iránt semmit,viszont pl a szóban forgó lányt is piszkosul kívánom addig ameddig nem jön el az a pillanat mikor kiderült,hogy bejövök neki:D
Képei alapján is naggyon kívánom de így élöbe nem vonz a dolog.
Át kell törni ezt a gátat benned, nem vagy hozzászokva, ezt is meg kell tanulni, hozzá kell szokni.
18 évesen még messze ne csúsztál le semmiről, másnak ilyen idősen még esélye sem volt egy barátnőt szerezni, te meg szereztél már, csak nem teljesedett be az ellenállásod miatt.
Utolsó lehet igazad van!:)de ennyi idősen azért már bekéne érni:(
A legtöbb lány akármennyire is tetszik és kavarok velük nem akarom kapcsolatra felvállalni.
Tehát nem akarok kapcsolatot létesíteni és átverni se a lányokat.Viszont ha neki tetszenék és csókolóznék velük akkor félrevezetném őket,átlagba 14-15 éves lányokról van szó és nem akarom,hogy nagyot kelljen csalódniuk.Lehet emiatt van,nem vagyok elég lelketlen ehhez
szia,az utolsó válaszoló vagyok
1.a gondolkodásod tök szimpatikus,hogy nem akarod átverni őket,ne is tedd,maradj csak ilyen :)
2.szerintem nincs korhoz kötve,hogy ki mikor érik meg arra,hogy kapcsolata legyen,fiatal vagy még és úgy veszem le az írásodból,hogy elég normális srác is...lehet,hogy nem veled van a baj,hanem azzal,hogy túl fiatal lányokkal ismerkedsz és más a gondolkodásmódotok,talán a saját korosztályodból kéne válogatnod...szerintem előbb-utóbb találkozol majd valakivel,akivel akarni fogod ezeket a dolgokat,csak ne siettesd,lehet,hogy túl is görcsölöd ezt a kapcsolat dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!