Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyom a szexre, de a párom nem. Mit tegyek?
25 éves lány vagyok,a párommal 8 éve vagyunk együtt. Most egy olyan stádiumban van a kapcsolatunk, hogy nem kívánja velem a szexet. Vagyis kívánná, ha én rávezetném de magától ritkán jut az eszébe, hogy én is vagyok. Nem értem mi a baj, más vonzónak talál, sőt mást sem hallok a férfiaktól, hogy de jó lenne csak egyszer meg hasonlók, és itt van a párom aki meg olyan mintha rám sem akarna nézni. Azt bizton tudom, hogy nem csal meg, mert őszinték vagyunk egymáshoz, és reggeltől estig csak a szüleinél dolgozik. Tudom, hogy szereti a szexet, de azt mondja nekem, hogy minél jobban akarom, ő annál jobban nem vágyik rá, mert elvárásnak érzi. Pedig én csak szeretném közel érzeni magamhoz, érezni az egész lényét, mert hiányzik és nagyon szeretem őt, hiányzik a kényeztetés.
Mit tehetnék? Hagyjam békén, és majd ő kezdeményez egy idő után, vagy legyek erotikusabb, járkáljak előtte meztelenül vagy mit? Fogalmam sincs...
Azt hiszem némi tanáccsal tudok szolgálni, hasonló helyzetben voltam egy 10 éves kapcsolatban. (Sajnos a hölgy az utolsó fél évben teljesen megbolondult, anyagiassá vált és olyan férfiak után kajtatott akiknél több presztízst és anyagi javat remélt. Pedig egyáltalán nem éltünk rosszul. De ez most nem téma.)
Nos, ez a szituáció nálunk is fellépett, csak nálunk pont fordítva. Én minden nap akartam, ő meg úgy tűnt mintha nem. Mikor kérdeztem, mindig azt mondta hogy szereti a szexet, és kíván engem. Csak épp soha nem kezdeményezett, mindig nekem kellett, és akkor sem volt mindig vevő rá. Pedig ha szexre került a sor, bizony nagyon élvezte, ezt láttam és éreztem. Szóval nem értettem. Most már nagyjából kezdem kapisgálni, lehet hogy több törődést, kedves szót is várt tőlem, és a tipikus hiba is bekövetkezett: a kommunikáció hiánya. Sosem mondta el mi a jó neki mi nem, mikor akarja mikor nem, mit szeretne, mihez van kedve stb. Mindig úgy csinált mint aki vár hogy mikor találom ki a gondolatait.
Megmondom őszintén, szívesen lennék a barátod helyében a leírtak alapján. :) Szóval ami tanácsot tudok adni, hogy kommunikálj vele többet, oszd meg vele az összes fantáziálásod (a szerinted legpiszkosabbakat is), mit szeretnél tenni és hogyan, és valószínűleg ő is megnyílik majd. A szexben magában a pózok, a helyszínek elegendő változatosságot tudnak adni ahhoz, hogy 60 évig ne unjátok meg, azonban a pőre meztelenség nem a legizgatóbb dolog, azt mondják egy nő akkor a legizgatóbb és legszexibb, ha valami mindig van rajta, vagy rajta marad. Próbálj meg inkább sokat sejtető ruhákban lenni otthon, ami nem mutat csak sejtet. Garantált a siker, legalábbis remélem.
Előfordulhat még, hogy van valami ami nagyon lefoglalja az idejét, ezért nem marad rád energiája, ideje. Lehet ez munka, hobbi, játék stb. Nézz körül.
Utolsó válaszoló, köszönöm a hozzászólást és a tippet megpróbálom megfogadni a tanácsot.
A többieknek is köszönöm. Úgy néz ki jobban el kell beszélgetnem a párommal, hogy megértsem és ő is megértsen engem.
Apropó a gumit ő nem szereti, a többi módot meg én nem alkalmazom szívesen, nem is ismerem őket.
Vegyél egy kutyát!
Esetleg Maszturbálj!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
És rögtön megragadnám az alkalmat és a társkeresői átminősítést: olyan 24-30 éves hölgyet keresek életem hátralévő részére, akit halálosan fogok szeretni és napi egyszeri szex nem botránkoztatja meg. :)
Vágyom a szexre, és a párom nem! Mi van a férfiakkal? Nálunk is ez a helyzet 4 év után! Mi szakítófélben vagyunk! Kompromisszum a férfiak részéről is kellene legyen, ne csak mindíg a nő alkalmazkodjon!
25 éves nő vagyok, a napi 1x simán belefér szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!