Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vágyom úgy a szexre, mint más?
Lassan két éve vagyok a párommal, nagyon szeretem őt, és tudom, hogy ő is engem. A baj csak az, hogy én nagyon ritkán kívánom a szexet, és őt ez bántja, mert szerinte ő ront el valamit. Pedig nem erről van szó, hanem sokszor nekem többet ér a szexnél az összebújás.
Normális ez, vagy van esetleg valaki aki ugyan így van ezzel?
Ha erre gondolsz, nem vagyok már kislány.
Az a zavaró, hogy képtelen vagyok megadni neki azt a szexmennyiséget, amire vágyik... talán túlságosan akarom, azért nem megy...
Ja, látom, válaszoltál. Tényleg bocs! :)
Szerintem 21 évesen ez normális, az emberben a nő 30 körül kezd kibontakozni, akkor kezdi igazán élvezni.
Sokat ronthat a helyzeten, ha a pasi azon görcsöl, hogy elrontja, te meg azon, hogy nem adod meg neki, amit akar. Mert így másból sem áll az egész, csak abból, hogy féltek. Szerintem megoldás lehet, ha a ritka szex közben gyakran - összebújás közben - kézzel csináljátok egymásnak.
Próbáld meg, hogy simogatod a testét, és közben gyönyörködsz benne, hogy milyen szép. Pl. figyeld meg, hogy sima a bőre, jó az illata stb. Szánjatok rá sok időt, hogy ezeket felfedezd. Szerintem ez javítani fog a helyzeten.
A másik oldal meg az, hogy magadnak is tetszeni kell.
Köszönöm a válaszod!
Sokat segítettél, és megnyugtat a gondolat, hogy ez még normális ebben a korban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!